RTX 5070Ti Düşük Watt Sorunu

Buna kesin diyebilen yoktur :ASDA
Ya derdim işlemci anakart yetmemesi değil sıcaklık hiç değil sadece ekran kartı max tdp çalışsın ki max performansa kullanayım istiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam onu görmek için sizin ekran kartınızı başka bir sisteme takmamız gerekiyor ki aynı problemi oda yaşıyorsa direk kartı garantiye gönderin.
Furmark'ta bir sorun yok ama 300-320w çekiyor garanti ne diyecek bu durumda?

Yok başka bir sistem yok o yüzden denemedim. Hep yeni güncellemeyle çözülür diyordum yeni güncellemeler de sorunu çözmedi en son çare konu açtım
Güncellemelik bi mevzu değil başka bi durum var. Eğer çevrenizde deneyeceğiniz bir sistem yoksa direk garantiye gönderin.

Ya derdim işlemci anakart yetmemesi değil sıcaklık hiç değil sadece ekran kartı max tdp çalışsın ki max performansa kullanayım istiyorum

furmakt'ta 300-320w çekiyorsa yazılımsal da olabilir bu tarz güç sorunlarını nvidia kartlar ile yaşayan çok görmüştüm sanırım çözümü yok iade edip yenisini alacaksın gibi.

BIOS ayarlarına girip "PCIe Link Speed" veya "Gen" ayarını Auto yerine manuel olarak Gen 4 (veya anakart destekliyorsa Gen 5) olarak sabitlesin. Birçok kullanıcı bu şekilde 100W barajını aşmayı başardı. Yapay zeka böyle diyo denermisin bunu

BIOS ayarlarına girip "PCIe Link Speed" veya "Gen" ayarını Auto yerine manuel olarak Gen 4 (veya anakart destekliyorsa Gen 5) olarak sabitlesin. Birçok kullanıcı bu şekilde 100W barajını aşmayı başardı. Yapay zeka böyle diyo denermisin bunu
Onları bugün yapmıştım iGPU kapatmak istediğimde , bu sefer anakart sabit boot ışığı yaktı boot etmedi sistemi. Tüm M2 SSD Yuvaları dolu 3 tane KC3000 2TB Var 1 tane de gen3 1TB M2 Var. Ayarları nasıl yapmalıyım? Sanırım x8 vesaire düşüyor

MSI Afterburner programı üzerinde bir güç kısıtlaması olabilir mi ?

Onları bugün yapmıştım iGPU kapatmak istediğimde , bu sefer anakart sabit boot ışığı yaktı boot etmedi sistemi. Tüm M2 SSD Yuvaları dolu 3 tane KC3000 2TB Var 1 tane de gen3 1TB M2 Var. Ayarları nasıl yapmalıyım? Sanırım x8 vesaire düşüyor
Windowsun kurulu olduğu ssd haricindekileri yuvasından çıkar bide öyle dene hocam. Oyunuda aynı ssd ye at.

Windowsun kurulu olduğu ssd haricindekileri yuvasından çıkar bide öyle dene hocam. Oyunuda aynı ssd ye at.
Bide kartı ıkındırmaya gerek yok 2k ultrada aç.

Bide kartı ıkındırmaya gerek yok 2k ultrada aç.
2k ultra'da değişen bir şey olmadı zaten monitör ultrawide , kenarlar siyaha dönüyor onda. Diğer SSD'leri sökmeyi denerim.

2k ultra'da değişen bir şey olmadı zaten monitör ultrawide , kenarlar siyaha dönüyor onda. Diğer SSD'leri sökmeyi denerim.
Bu arada bence problemin bu olma ihtimali yüksek gibi geliyo bana. ekran kartı hızını x8e hatta x4e falan düşürüyor olabilir.

Oda yok afterburner resmini paylaşmıştım önceki mesajlarda. Her şey varsayılan ayarlarda.
Çok garip ya. Gpu clock %99 kullanımda 2800 Mhz normal. Ama Vram neredeyse full ve 13800 MHz yazıyor. 9070 XT de 2900 Mhz ile çalışıyor bellekler. Bu çelişkiyi çözemedim

Bu arada bence problemin bu olma ihtimali yüksek gibi geliyo bana. ekran kartı hızını x8e hatta x4e falan düşürüyor olabilir.
O X8 Mevzularını vesaire tam bilmiyorum. E Yer ihtiyacımız var ssd takmadıktan sonra nereye atacağız? Çok saçma SSD Yuvaları doldurunca ekran kartı yavaşlaması

Çok garip ya. Gpu clock %99 kullanımda 2800 Mhz normal. Ama Vram neredeyse full ve 13800 MHz yazıyor. 9070 XT de 2900 Mhz ile çalışıyor bellekler. Bu çelişkiyi çözemedim
Yok çözülmüyor oyun da oynattırmıyor saçma sapan mevzular.

Yok çözülmüyor oyun da oynattırmıyor saçma sapan mevzular.
Diğer mesajları okumadım ama şu an VRAM aşırı dolu. Ray tracing falan açık mı ?
GPU çalışmak istiyor ama VRAM kısıtlıyor şu an.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,151
Üyeler
192,896
Son üye
berkeatahan
Geri