2. el alınan ürün kusurlu ise satıcı şikayet edilebilir mi?

Reaksiyon skoru
2
2. el Kindle aldım. Hiçbir sorunu yok aslında fiziksel olarak, şarjı da iyi gidiyor ancak tek sorun şu, ürüne hesabımı kayıt yapamıyorum. Niye böyle oluyor bilmiyorum. Alırken satıcıda bir şey demedi elden aldım, IBAN'ına para gönderdim. Büyük ihtimal satan kişide bilmiyordu. Kendim hesap bağlamayı deniyorum bir türlü olmuyor. İade etmeyi düşünüyorum ama satıcı kabul eder mi bilmiyorum. Firma değil bu arada bireysel satıcı. Kabul etmezse şikayet edersem bir sonuç alır mıyım? Ancak şikayet sebebi de saçma yani cihaz sorunsuz ve hesap bağlayamıyorum sadece.

İnternetten baktım hesap bağlamadan laptopa USB bağlayıp kablo ile kitap atılabiliyormuş, öyle denedim oldu. Ama yine de şikayet etmek istiyorum. Değer mi buna?

Satıcının hesabını kullan. Kime nereye ne şikâyet edeceksin? Fatura yok sözleşme yok.

bir şey yapamazsın sözleşme yok yazılı bir şey yok

üründe aslında hiçbir sorun yok tertemiz, her şeyi çalışıyor sadece mail hesabımı giriş yapamıyorum tek sorun bu. Bu da amazon ile alakalı imiş. Yazdım, satan kişiye mesaj atmadı mavi tik olmamış.
Bu ürünler zaten böyle ise hiçbir hakkın olmuyorki ? Neyini şikayet edeceksin, onu anlayamadım.

Geri