Marsupilami Tekrar TV'de Yayınlanıyor !

-Mehmet-

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,201
İkonik çocuk çizgi dizisi Marsupilami, yıllar sonra minikaGO kanalında yayınlanacakmış. Nostajli yapmak isteyenlerin haberi olsun :D

433?u=https://i.tmgrup.com.tr/mnka/go/2026/04/07/1775562718092.png

TV yayın akışlarının bk sarmadığı zamanlar.

Mazininde mazisidir.
çocukluğumda tüplü televizyon + marsupilami + çay + petibör kombosunu unutamam.
şuan en iyi anlar bile o kadar iyi tat veremez.

Ben D çocuk ve jetix kanallarını çok severek izlerdim. Hem bu kanalların içerikleri hem kaliteli ve hem de fazla içeriklere sahipti. Küçükken izlediğim çizgi diziler keşke yayınlansa yine küçükken izlediğim aynı zevkle izlerdim. Bu arada jojo da Yugi oh animesini de izlerdim. D çocuk ve jetix benim için efsanevi çizgi dizi kanallarıydı.

Son düzenleme:
Ben D çocuk ve jetix kanallarını çok severek izlerdim. Hem bu kanalların içerikleri hem kaliteli ve hem de fazla içeriklere sahipti. Küçükken izlediğim çizgi diziler keşke yayınlansa yine küçükken izlediğim aynı zevkle izlerdim. Bu arada jojo da Yugi oh animesini de izlerdim. D çocuk ve jetix benim için efsanevi çizgi dizi kanallarıydı.

Şimdi reklam izlememek için para veriyoruz. Nerdeeen nereye.

Bu arada D çocukta hem eğitici çizgi dizi bir varmış bir yokmuş, yada vay canına diye eğitici programda vardı. Fakat D çocuk freakazoid,maske,casper,denver,transformers armada,batman the animated serisi gibi bir sürü kaliteli çizgi dizilere programlara sahipti. Ve jetix ise galaktik futbol,shaman king animesi ve power rangers ve Marvel yapımları felan çok kaliteliydi. Jetix de içeriği geniş ve kaliteliydi. Ve o günleri hala özlem duyuyorum. Şimdi maalesef kaliteli çizgi dizi kanalları yok. Ve bu arada pokemon ilk sezonları kanal 1 de izlediğimi hatırlıyorum. Ve sonra Jetix te pokemon 11.sezonları izlediğimi de hatırlıyorum. Jetix ve D çocuk bu iki kanalın yeri benim için doldurulmayacak kadar çok kaliteliydi. Ve bu arada cartoon network benim için eskiden D çocuk ve jetix kadar kaliteli bulmasam da yine de eskiden cartoon network biraz kaliteliydi. Megas xlr,Bakugan,samurai jack gibi kaliteli çizgi diziler yayınlanmıştı. Fakat o zaman bile cartoon network kanalı benim için D çocuk ve Jetix kadar kaliteli değildi.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,233
Üyeler
193,304
Son üye
rambetiko
Geri