Gigabyte Cashback İadelerini Yapmıyor !

Rickkyy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
406
Arkadaşlar Gigabyte markası cashback iadelerini yapması gereken zamanda yapmıyor.
Aralıkta aldığım ekran kartının cashback iadesinin son teslim tarihi geçmesine rağmen yoğunluk adı altında yapmıyor.
Forumda neredeyse her konunun altına herkes yazıyor teslim edilmediğini, fakat ben artık bu durumun kendi konusunu hakettiğini düşünüyorum.
Bu insanlara para iadesi artık yapılsın !
İnsanların parası, pul oluncamı iade edilecek ? Son teslim tarihi üzerinden aylar geçti.
Tek iletişim yeri mail ve oradan defalarca ulaşmama rağmen sıfır sonuç.
Forum olarak olabildiğince bu konuyu, öne çıkarmanızı rica ediyorum.
Çok fazla kişinin yaşadığı bir mağduriyet mevcut.

Nisanın ortasına geldik hala yok. Gigabyte Türkiye ve distribitörleri, mağazaları üç maymunu oynuyorlar. Bizim cashbacklerin değeri pul olduğu zaman mı ödeyecekler bende bilemiyorum. İğrenç bir durum marka kendinden soğuttu asla bir arkadaşıma bile aldırmam gigabyte ürünlerini. @itopya.com @GAMER.GEN.TR @İncehesap @Abdullah Hacıgül @Amazon

Benim de cashback iadem yatmadı üstelik cashback var diye gigabyte gaming rx 9060xt almıştım.
gigabyte markasını ve ürünü severim ancak yaptıkları bu ayıp marka açısından çok küçük düşürücü
3-5 kuruşun hesabını yapan marka sanırım

Benim de cashback iadem yatmadı üstelik cashback var diye gigabyte gaming rx 9060xt almıştım.
gigabyte markasını ve ürünü severim ancak yaptıkları bu ayıp marka açısından çok küçük düşürücü
3-5 kuruşun hesabını yapan marka sanırım
Sallayabildiğimiz kadar sallayalım, parayı çevirelim mantığındalar. Bu bir firma için çok küçük düşürücü bir durum.

Sallayabildiğimiz kadar sallayalım, parayı çevirelim mantığındalar. Bu bir firma için çok küçük düşürücü bir durum.
@Abdullah Hacıgül
Abdullah abi, bununla ilgili bir video yapmanı gerçekten isterim. Belki o zaman sesimizi duyarlar. Eminim sadece DA forumunda değil, diğer platformlarda da Gigabyte mağduriyeti konuşuluyordur. Gigabyte ürün inceleyen içerik üreticilerinin de bu konuyu gündeme taşıması gerekiyor. Türkiye’de yapılan Gigabyte / Aorus cashback kampanyasının ne yazık ki büyük ölçüde boş ve yanıltıcı olduğunu düşünüyorum. Açıkçası müşteri açısından hayal kırıklığı yaratan bir durum.

hakikaten gigabyte'ın bu cashback saçmalığı baydı. uzadı da uzadı uzaaadı da uzadı. amaç ne cidden? parayı mı işlettiriyorlar bu kadar küçük mantığa mı sahipler. 4-5 ay geçti hala verilmemiş ücretler. enflasyonda mı ezmeye çalışıyorlar anlamış değilim ama gigabyte markasına insanları mağdur etmesinden dolayı acaip irite oldum. eski cashback ücretini iade etmedikleri gibi üstüne yeni kampanyaya da başlamışlar şaka gibi.

hakikaten gigabyte'ın bu cashback saçmalığı baydı. uzadı da uzadı uzaaadı da uzadı. amaç ne cidden? parayı mı işlettiriyorlar bu kadar küçük mantığa mı sahipler. 4-5 ay geçti hala verilmemiş ücretler. enflasyonda mı ezmeye çalışıyorlar anlamış değilim ama gigabyte markasına insanları mağdur etmesinden dolayı acaip irite oldum. eski cashback ücretini iade etmedikleri gibi üstüne yeni kampanyaya da başlamışlar şaka gibi.
bi video çeksen fena olmaz hocam :)

mesele okadar trajikomik ki daha bizim cashbackler yatmadan yeni kampanya başlatmışlar ,habire tarih güncellmesi geliyor en son (3 hafta falan önce) bir arkadaşa 4,5iş günü içinde yatacak maili geldi sonra 16nisanda mı ne yatacak dendi ama yok koskoca firma nasıl böyle bir işi beceremedi milleti kandırdı aklım almıyor asus baba kod falan olduğunda dakkasında teslim ediyor ama bunlar aylardır bizi mağdur ediyor kartı alalı 5 ay oldu hala bekliyorum ,keşke biri bize ses olsa ama herhangi birinin bize ses olmak için markayı karşısına alacağını zannetmiyorum belki bir ihtimal @Abdullah Hacıgül yardımcı olabilir dobra biri olduğundan ,gelen cashbackle kasa alacaktım kasanın fiyatı zıpladı ssd alayım dedim o da zıpladı hani birkaç kişiye yatmış olsa içimiz ferahlasa ama daha bana param geldi diyeni duymadım adamlar doğrudan bir kitleyi bir nevi d ,daha ne alınır ne aldırtılır cimere falan şikayet etmek çözüm olur mu diye düşünüyorum ah keşke eli kolu uzun olan biri olsaydım bir avukat tanıdığım olsaydı ah ne kadar istemesekte birilerinin cumhuriyeti demesinin altı bbomboş değil

Son düzenleme:
mesele okadar trajikomik ki daha bizim cashbackler yatmadan yeni kampanya başlatmışlar ,habire tarih güncellmesi geliyor en son (3 hafta falan önce) bir arkadaşa 4,5iş günü içinde yatacak maili geldi sonra 16nisanda mı ne yatacak dendi ama yok koskoca firma nasıl böyle bir işi beceremedi milleti kandırdı aklım almıyor asus baba kod falan olduğunda dakkasında teslim ediyor ama bunlar aylardır bizi mağdur ediyor kartı alalı 5 ay oldu hala bekliyorum ,keşke biri bize ses olsa ama herhangi birinin bize ses olmak için markayı karşısına alacağını zannetmiyorum belki bir ihtimal @Abdullah Hacıgül yardımcı olabilir dobra biri olduğundan ,gelen cashbackle kasa alacaktım kasanın fiyatı zıpladı ssd alayım dedim o da zıpladı hani birkaç kişiye yatmış olsa içimiz ferahlasa ama daha bana param geldi diyeni duymadım adamlar doğrudan bir kitleyi bir nevi dollllandırdı ,daha ne alınır ne aldırtılır cimere falan şikayet etmek çözüm olur mu diye düşünüyorum ah keşke eli kolu uzun olan biri olsaydım bir avukat tanıdığım olsaydı ah ne kadar istemesekte birilerinin cumhuriyeti demesinin altı bbomboş değil
Cimer'den bir cacık çıkmazda bu markanın bu yaptığı youtube gibi mecralara sıçrarsa max 2 haftada hallolur.

Arkadaşlar Gigabyte markası cashback iadelerini yapması gereken zamanda yapmıyor.
Aralıkta aldığım ekran kartının cashback iadesinin son teslim tarihi geçmesine rağmen yoğunluk adı altında yapmıyor.
Forumda neredeyse her konunun altına herkes yazıyor teslim edilmediğini, fakat ben artık bu durumun kendi konusunu hakettiğini düşünüyorum.
Bu insanlara para iadesi artık yapılsın !
İnsanların parası, pul oluncamı iade edilecek ? Son teslim tarihi üzerinden aylar geçti.
Tek iletişim yeri mail ve oradan defalarca ulaşmama rağmen sıfır sonuç.
Forum olarak olabildiğince bu konuyu, öne çıkarmanızı rica ediyorum.
Çok fazla kişinin yaşadığı bir mağduriyet mevcut.

Cimer'den bir cacık çıkmazda bu markanın bu yaptığı youtube gibi mecralara sıçrarsa max 2 haftada hallolur.
konuyu sürekli aktif tutmamız lazım yoruma boğmamız lazım

gigabyte paramızı ver:alien:

Geri