Allah razı olsun, inşallah cozume ulasirMarkaya konu linkini ilettim.
dostum sen bu işi ne sanıyorsun gigabyte para veriyor kanallara video çekmeleri için kanallar hayırlı iş olsun diye mi video çekiyor sanıyorsun? adam neden böyle video çekip marka ilişkilerine zarar versin? linki iletmiş video yapmak saçma olur.@Abdullah Hacıgül
Abdullah abi, bununla ilgili bir video yapmanı gerçekten isterim. Belki o zaman sesimizi duyarlar. Eminim sadece DA forumunda değil, diğer platformlarda da Gigabyte mağduriyeti konuşuluyordur. Gigabyte ürün inceleyen içerik üreticilerinin de bu konuyu gündeme taşıması gerekiyor. Türkiye’de yapılan Gigabyte / Aorus cashback kampanyasının ne yazık ki büyük ölçüde boş ve yanıltıcı olduğunu düşünüyorum. Açıkçası müşteri açısından hayal kırıklığı yaratan bir durum.
Ben kendi adıma teşekkür ediyorumMarkaya konu linkini ilettim.
Donanım arşivi ve PC hocası dışındaki hiçbir kanal video yapmaz bu iş içinde, şuanlık süreçte gerekte yok. Zaten markayada iletilmiş. Sallanmaya devam ederse tekrar bi marka darlanır, hâla devam ederse süreç shorts'la nabız yoklanır hâla sallanmaya devam edilip düzelmiyorsa video arasında dokundurulurdostum sen bu işi ne sanıyorsun gigabyte para veriyor kanallara video çekmeleri için kanallar hayırlı iş olsun diye mi video çekiyor sanıyorsun? adam neden böyle video çekip marka ilişkilerine zarar versin? linki iletmiş video yapmak saçma olur.
ben hiçbir influencerin marka ile arasını bozacağını düşünmüyorum videoda değinmezler buna.Ben kendi adıma teşekkür ediyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Donanım arşivi ve PC hocası dışındaki hiçbir kanal video yapmaz bu iş içinde. Bence sadece o iş için şu süreçte video çekilmez, zaten markayada iletilmiş. Sallanmaya devam ederse süreç shorts'la nabız yoklanır hâla sallanmaya devam edilip düzelmiyorsa video arasında dokundurulur![]()
Pc hocası ile donanım arşivi değinir onlar biraz daha farklı kanallar. Ama şuanlık süreçte değinmezler baktılar cashback mağdurları çığ gibi büyüyor anca o zamanda, o kadar uzayacağını düşünmüyorum. Arka planda fazlasıyla şikayet vardır zaten.ben hiçbir influencerin marka ile arasını bozacağını düşünmüyorum videoda değinmezler buna.
bu konuya benzer bi konuya daha etiketlemissiniz gercek amazon degilim ben arkadaslar sucu gunahi bana kalmasinNisanın ortasına geldik hala yok. Gigabyte Türkiye ve distribitörleri, mağazaları üç maymunu oynuyorlar. Bizim cashbacklerin değeri pul olduğu zaman mı ödeyecekler bende bilemiyorum. İğrenç bir durum marka kendinden soğuttu asla bir arkadaşıma bile aldırmam gigabyte ürünlerini. @itopya.com @GAMER.GEN.TR @İncehesap @Abdullah Hacıgül @Amazon
Sağdan bildirim geldi Amazon dedim noluyorbu konuya benzer bi konuya daha etiketlemissiniz gercek amazon degilim ben arkadaslar sucu gunahi bana kalmasin![]()
Değinmezler videolarında maximum abdullah abi gibi link falan gönderirler text atarlarPc hocası ile donanım arşivi değinir onlar biraz daha farklı kanallar. Ama şuanlık süreçte değinmezler baktılar cashback mağdurları çığ gibi büyüyor anca o zamanda, o kadar uzayacağını düşünmüyorum. Arka planda fazlasıyla şikayet vardır zaten.
Hiç yapılmamasından iyidir, bak adam gelmiş konuya markaya ilettim yazmış. Hiç sonuç çıkmasa bile benim için değerli. Olurda açtığım konudan birsürü insanın mağduriyeti giderilirse şahsen çok sevinirim.Değinmezler videolarında maximum abdullah abi gibi link falan gönderirler text atarlar
umarım giderilir. ben sadece videoda bahsedilmemesini söylüyorum. abdullah abi de taner abi de bu konuda ince insanlar daha önce örnekleri var. ama video riskini almazlar.Hiç yapılmamasından iyidir, bak adam gelmiş konuya markaya ilettim yazmış. Hiç sonuç çıkmasa bile benim için değerli. Olurda açtığım konudan birsürü insanın mağduriyeti giderilirse şahsen çok sevinirim.
Umarım, bende bizim cashbackler daha yatmadan yeni cashback kampanyası yapılmış koskoca bir kafile mağdur dururken onları umursamayıp ikinci kafileyide mağdur etmesinler diye konuyu açtım. Çözülmezse bile en azından alıcılar konuyu görmüş olur cashback'i hızlı bekleyen kişiler vardır, bilinçlensin istedim. Yok "özellikle" donanım arşivi'nin bazen sert çıkışları oluyor, acımadan eleştirebiliyor. PC hocası biraz daha kurumsal dille inceden dokunduruyo. Donanım arşivi valla yeri geliyor acımıyorumarım giderilir. ben sadece videoda bahsedilmemesini söylüyorum. abdullah abi de taner abi de bu konuda ince insanlar daha önce örnekleri var. ama video riskini almazlar.