🔥İndirim Dexim 27" 180Hz 0.5Ms Ips Monitör 4.099 TL🔥

Ktc varken böyle markaların yüzüne bakmayın. Powerbankini almıştım 2. Gün bozuldu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1 sene evde yoktuk eve bi girdik patlamış Allahtan ev yanmadı dolabın rafında infilak etmiş
Geçmiş olsun hocam . Ben de şuan farklı şehirdeyim umarım patlamaz . Gideyim çöpe atacağım , çalışmıyor zaten

:D hocam anladık da neden beğenmediniz onu soruyorum? OLED mi kullanıyordunuz çünkü H25T7 kontrast ve peak parlaklık açısından şu anda zirve gaming modellerden biri.

MS düşük malzeme kalitesi pek iyi değil kasanın
panelde kaliteli gelmedi bana bir de en önemlisi kapatmak istediğinde monitörü joystickin ortasına uzun basıyorsun 3-4 saniye sonra kapanıyor (saçmalık)

MS düşük malzeme kalitesi pek iyi değil kasanın
panelde kaliteli gelmedi bana bir de en önemlisi kapatmak istediğinde monitörü joystickin ortasına uzun basıyorsun 3-4 saniye sonra kapanıyor (saçmalık)
MS düşük olması güzel, malzeme kalitesi de her monitör gibi aynı standart plastik. Joystick konusunda da bir şey diyemiyorum kişisel bir konu haklısınız fakat kimse joystick ile monitörünü kapatmıyor stand by modda bırakıyorlar. Bence tek eksisi standının küçük olması. O da monitör tutucu alarak telafi edilebilecek bir konu.

MS düşük olması güzel, malzeme kalitesi de her monitör gibi aynı standart plastik. Joystick konusunda da bir şey diyemiyorum kişisel bir konu haklısınız fakat kimse joystick ile monitörünü kapatmıyor stand by modda bırakıyorlar. Bence tek eksisi standının küçük olması. O da monitör tutucu alarak telafi edilebilecek bir konu.

hb den 3999 a almıstım aynı gün iade ettim
ayrıca yanında gelen güç adaptörü tam çin işiydi hiç güven vermedi

hb den 3999 a almıstım aynı gün iade ettim
ayrıca yanında gelen güç adaptörü tam çin işiydi hiç güven vermedi
Adaptörlerin hepsi Çin'de üretiliyor hocam :D Asus MSI gibi büyük markarda bu ülkeden imal ediyor. Neyse yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

Adaptörlerin hepsi Çin'de üretiliyor hocam :D Asus MSI gibi büyük markarda bu ülkeden imal ediyor. Neyse yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

hersey çinde üretiliyor hocam 15 yıllık dış ticaretciyim bilgim var biraz
ama çin malı çin malı var takdir edersiniz ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,002
Üyeler
192,854
Son üye
Smhtyl
Geri