drakathx
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 3,012
1 sene evde yoktuk eve bi girdik patlamış Allahtan ev yanmadı dolabın rafında infilak etmişhadi be
1 sene evde yoktuk eve bi girdik patlamış Allahtan ev yanmadı dolabın rafında infilak etmişhadi be
Geçmiş olsun hocam . Ben de şuan farklı şehirdeyim umarım patlamaz . Gideyim çöpe atacağım , çalışmıyor zaten1 sene evde yoktuk eve bi girdik patlamış Allahtan ev yanmadı dolabın rafında infilak etmiş
1 sene evde yoktuk eve bi girdik patlamış Allahtan ev yanmadı dolabın rafında infilak etmiş
Detay verin ki forum kullanmamızın bir anlamı olsun hocamBen pek begenmedım KTC yi
Detay verin ki forum kullanmamızın bir anlamı olsun hocam
KTC H25T7 24.5" 3 ms Full HD IPS 180 Hz Monitör
hocam anladık da neden beğenmediniz onu soruyorum? OLED mi kullanıyordunuz çünkü H25T7 kontrast ve peak parlaklık açısından şu anda zirve gaming modellerden biri.
MS düşük olması güzel, malzeme kalitesi de her monitör gibi aynı standart plastik. Joystick konusunda da bir şey diyemiyorum kişisel bir konu haklısınız fakat kimse joystick ile monitörünü kapatmıyor stand by modda bırakıyorlar. Bence tek eksisi standının küçük olması. O da monitör tutucu alarak telafi edilebilecek bir konu.MS düşük malzeme kalitesi pek iyi değil kasanın
panelde kaliteli gelmedi bana bir de en önemlisi kapatmak istediğinde monitörü joystickin ortasına uzun basıyorsun 3-4 saniye sonra kapanıyor (saçmalık)
MS düşük olması güzel, malzeme kalitesi de her monitör gibi aynı standart plastik. Joystick konusunda da bir şey diyemiyorum kişisel bir konu haklısınız fakat kimse joystick ile monitörünü kapatmıyor stand by modda bırakıyorlar. Bence tek eksisi standının küçük olması. O da monitör tutucu alarak telafi edilebilecek bir konu.
Adaptörlerin hepsi Çin'de üretiliyor hocamhb den 3999 a almıstım aynı gün iade ettim
ayrıca yanında gelen güç adaptörü tam çin işiydi hiç güven vermedi
Adaptörlerin hepsi Çin'de üretiliyor hocamAsus MSI gibi büyük markarda bu ülkeden imal ediyor. Neyse yorumlarınız için teşekkür ediyorum.