oralarda da bulunmaz bulunsaydı bırı akıllılık yapıp e tıcarete dokerdı suphesızİstanbul'da olanlar için Tahtakale veya Eminönü tarafında rahatça bulabilirler. İnternet ortamında gerçekten yok. 2A sahibi olarak Allah yardımcınız olsun diyorum.![]()
Sizin için gidip bakacağım hocam.oralarda da bulunmaz bulunsaydı bırı akıllılık yapıp e tıcarete dokerdı suphesız
Temu da bile yok çok garip hocamyok allahın belası kılıfı yok hıc bır yerde kafayı yıcem bende
Ankara'dayim maalesef hocamİstanbul'da olanlar için Tahtakale veya Eminönü tarafında rahatça bulabilirler. İnternet ortamında gerçekten yok. 2A sahibi olarak Allah yardımcınız olsun diyorum.![]()
Hocam bulursanız haber edin bir şekilde aldiririm belki tanidiklaraSizin için gidip bakacağım hocam.
Arayan arkadaşlar araştırırken 3d buldum etrafinizda 3d printer a sahip dükkan yada tanidiginiz varsa deneyebilirsiniz ben çok bilmiyorum fakat https://makerworld.com/tr/models/561710-simple-case-for-cmf-phone-1-with-buttons#profileId-481171 şu linki buldum bir bakın isterseniz
Yok hocam telefon bu yakın fakat boyutları tam uyuşmuyor ama zorunda kalırsam bunuda denerim![]()
NOTHING Phone (1) Orijinal Şeffaf Kılıf - Fiyatı, Yorumları
Phone (1) Orijinal Şeffaf Kılıf yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
bu mu hocam kılıfla telefon kamera fölash yerler yakın gibide