Yardım %75 Klavye Önerisi (Manyetik)

vazgeçtim fiyatları görünce hiç yapma en ucuzundan git w75 al daha iyi valla fiyatları uçmuş bunların
Ben %75 için baktığımdan bunlardan bulamamıştım. Bütçeyi aşsa da yapamıyorum sanırsam %75 custom.

1 tane opsiyon varmış onu da alan yok.

Ben %75 için baktığımdan bunlardan bulamamıştım. Bütçeyi aşsa da yapamıyorum sanırsam %75 custom.

1 tane opsiyon varmış onu da alan yok.
valla dediğim gibi ben arkadaşa 7 bin liraya topladım önceden şimdi toplasan bence 20 k yı geçer onun yerine gidip temiz bir tane w 75 al 16 bin liran cebinde kalsın :kekw:

Acelen yok ve Wraith sorup stoğu yakında gelirse şu ürün de alınabilir.

Eyvallah bilgi için. Önceki klavyem Akko'ydu üzerine ayran dökmesem onu kullanmaya devam edecektim de, ne kadar temizlesem de çalışmadı. Kapasitörleri korozyona uğramış galiba. Kullanıcı hatası olduğundan da tamir ettirmeye kalksam PCB'nin parasını isterler şimdi.,

Ondan yeni klavye bakıyorum. Pahalı olacaksa en iyisi olsun, fiyat performans olacaksa da işimi görsün yeterli. Akko yazılımı beni biraz rahatsız etmişti açıkçası. Bir ton bug vardı. Nuphy,Keychron ve Wooting çok iyi diyorlar yazılımda ama hepsi de pahalı.
Gameraider K1 HE, Keychron altyapısını kullanıyor o yüzden çok iyi diyebilirim.

Biraz high end baktığında bunu da düşünebilirsin.

%75 Manyetik switchli sağlam bir klavye istiyorum.

Akko veya Çin markası tercihim değil ama fiyata göre bakabilirim. (Akko klavyem sizlere ömür, daktiloya geri döndüm)

Bütçe sınırı yok. Fikir almak için açtım bu postu. Önerilerinizi bekliyorum.
%63 düşünürsen WLMOUSE HUAN63 bakabilirsin

Geri