🔥İndirim Beyaz Lian Li Universal Screen 8.8 inç 5450 TL

güzel ürün ama ortalama bir monitör parası
Valla reis ben bu akımı hiç anlamıyorum. Lian li akvaryum kasaları alıp lian li fanları koyup içine koyabildikleri kadar ekran koyuyolar. Oturup oyun oynamak yerine kasayı mı izliyolar anlamadım. Hadi parası olan adam için neyse parası var alıyor. Bu ıvır zıvıra vereceği parayla daha üst seviye işlemci veya ekran kartı alabiliyorken onlardan kısıp bunları alan insanlar var. Ben şahsen kasa için fuzuli masraf yapacaksam gider noctua fan alırdım heralde :) Tabi tercih meselesi onlara da saygı duymak lazım.

Marttan beri bu fiyat bandında zaten

Valla reis ben bu akımı hiç anlamıyorum. Lian li akvaryum kasaları alıp lian li fanları koyup içine koyabildikleri kadar ekran koyuyolar. Oturup oyun oynamak yerine kasayı mı izliyolar anlamadım. Hadi parası olan adam için neyse parası var alıyor. Bu ıvır zıvıra vereceği parayla daha üst seviye işlemci veya ekran kartı alabiliyorken onlardan kısıp bunları alan insanlar var. Ben şahsen kasa için fuzuli masraf yapacaksam gider noctua fan alırdım heralde :) Tabi tercih meselesi onlara da saygı duymak lazım.
dediklerine sonuna kadar katılıyorum, sistemin ana bileşenlerini üst düzey bileşenler ile kurmak gibi bir şansın varken, fanlara, ekranlara vb. gereğinden fazla bütçe oluşturuyor bir çok kullanıcı, her şey keşke görsellik olsaydı ama maalesef değil

Belki de dünyada parasını en çok haketmeyen pc bileşenlerinden biri olabilir. Ülkemizde maalesef çok gereksiz pahalı satılıyor
Parasını hak ettiğini kimse söylemiyor aga zaten bunu alacak kişiler genelde bütçe derdi olmayan keyfine alan kişiler olduğu için döşe döşeyebildiğine işte

zevk meselesi bu kadar kafaya takmaya gerek yok

Aynı oyunu epicte indirime girse bile almayıp 2-3 katına Steam den alan kesim ile aynı kesim olabilir mi bunlar hocam

klima parasına pc fanlarıda var :D

Aynı oyunu epicte indirime girse bile almayıp 2-3 katına Steam den alan kesim ile aynı kesim olabilir mi bunlar hocam
ahahah çok doğru muhtemelen. Bir de şeyler var Anakartım Asus ekran kartımda asus olsun takım olsun :)

jumbumdan alışveriş yapmadan 40 kere düşünmek gerekiyor. lian li fan aldım bunlardan fan bozuldu elimde kaldı.

2 ay önce talep açtım sitelerinden hala talep beklemede.

aldığınız ürünün garantili vs olduğunu pek düşünmeyin.

jumbumdan alışveriş yapmadan 40 kere düşünmek gerekiyor. lian li fan aldım bunlardan fan bozuldu elimde kaldı.

2 ay önce talep açtım sitelerinden hala talep beklemede.

aldığınız ürünün garantili vs olduğunu pek düşünmeyin.
THH başvur hocam oda bi yandan işlesin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,475
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri