nEEE ??AMD de 105W tutmak, Intel de 170-180W eş değer. Die küçücük!
Ya allah aşkına şu forumda her gün farklı bir şeye ağzım açık kalıyor.
Gözünüzü seveyim saçmalamayı bırakın artık, yoruluyor insan.
nEEE ??AMD de 105W tutmak, Intel de 170-180W eş değer. Die küçücük!
Açıklamasını yaptım. Biraz düşünmeden cevap verenler de beni yoruyor.nEEE ??
Ya allah aşkına şu forumda her gün farklı bir şeye ağzım açık kalıyor.
Gözünüzü seveyim saçmalamayı bırakın artık, yoruluyor insan.
1.5-2K ye lcd li soğutucu bulman zor varsa dijital hava soğutucu vardır.Üstadlar ldcli soğutucu bakıyorum da bütçe 1.5- 2 ne önerirsiniz şuan i5 12400f var sonradan r5 7500f veya r7 7800x3d veya muadil bişey alıcam?
Yanlış dedim dijital evet.1.5-2K ye lcd li soğutucu bulman zor varsa dijital hava soğutucu vardır.
Yanlış dedim dijital evet.
Uygun yollu var mı daha yoksa 7800x3d anca mı soğutur bunlar? Bu bütçeye çıkmışken sıvı soğutmaya gerek varmı?![]()
Ocypus Delta A62 EX Digital Black 120 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
Ocypus Delta A62 EX Digital Black 120 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Ocypus Delta A62 EX Digital White 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
Ocypus Delta A62 EX Digital White 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 Digital Black
Performans gerektiren uygulamalarda işlemcinizin serin kalmasını sağlayan Kule Tipi Soğutucu, üstün hava akışı ve termal iletkenlik özellikleriyle donatıldı.www.gaming.gen.tr
![]()
Thermalright Peerless Assassin 140 Digital Black
Performans gerektiren uygulamalarda işlemcinizin serin kalmasını sağlayan Kule Tipi Soğutucu Blok, üstün hava akışı ve termal iletkenlik ile donatıldı.www.gaming.gen.tr
acayip bir ürünmüş. 270k plus ı soğutur mu![]()
Ocypus Delta A62 EX Digital Black 120 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
Ocypus Delta A62 EX Digital Black 120 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Ocypus Delta A62 EX Digital White 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
Ocypus Delta A62 EX Digital White 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 Digital Black
Performans gerektiren uygulamalarda işlemcinizin serin kalmasını sağlayan Kule Tipi Soğutucu, üstün hava akışı ve termal iletkenlik özellikleriyle donatıldı.www.gaming.gen.tr
![]()
Thermalright Peerless Assassin 140 Digital Black
Performans gerektiren uygulamalarda işlemcinizin serin kalmasını sağlayan Kule Tipi Soğutucu Blok, üstün hava akışı ve termal iletkenlik ile donatıldı.www.gaming.gen.tr
soğutur.acayip bir ürünmüş. 270k plus ı soğutur mu
https://pckolik.com.tr/urun/C70-W ucuza tek kule 6 direkt ısı borulu bu varmış.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
soğutur.