Kule tipi soğutucuyu alsam kendim takabilir miyim? Montaja 1500 tl istediler!

Elvante

80+
Reaksiyon skoru
21
DDR 4 sistemimde işlemci yükselticem.
i3 12100f var Intel Core i5-12600KF almayı düşünüyorum fiyatından dolayı. Kule tipi soğutucuyu kendim takabilir miyim yoksa stok fanlı modellere mi yöneleyim ? Teşekkür ederim.

Takarsın o kadar zor değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Popüler bir kuletipi aldıysan videosu vardır izleyerek çok rahat yapabilirsin
Kuletipi modeli ne?

Takarsın o kadar zor değil

Popüler bir kuletipi aldıysan videosu vardır izleyerek çok rahat yapabilirsin
Kuletipi modeli ne?
Thermalright Assassin King 120 Se TL-C12C 120MM bunu düşünüyorum usta

Pendikteyim sorun yaşarsan yaz görüntülü de halledebiliriz

i3 12100f var Intel Core i5-12600KF almayı düşünüyorum fiyatından dolayı. Kule tipi soğutucuyu kendim takabilir miyim yoksa stok fanlı modellere mi yöneleyim ? Teşekkür ederim.
takması kolay video izleyerek 10 dk da takarsın. 1500tl ne insafsız bu millet valla. belki soğutucu okadar pahalı değildir

yeter

bizim burda 2000e tüm kasayı baştan topluyorlar ora neymiş öyle. azıcık insaflı olsa getir bi dürüme takarım derdi :D

Hiçbir vidayı açırı zorlamadığından emin ol yeter. Takması çok kolay.

İzleyerek yaparsın 1500tl cepte

Tek dikkat etmen gereken , işlemciye takarken vidaları sıkarken parça parça sıka soka git ki iyi otursun
Birde işlemci üzerine koyduğun zaman aynı vidaları sıkarken dönmeyecek kıvama gelene kadar sık ama sonrasında çok zorlama baktım dönmüyor bırak
Buna dikkat etmezsen tam oturmayabilir bu sayede birazdaha ısınır

İntelin takılışına baktımda anakartın arkasından takılıyor aparat , acaba bi sorun yaşarmıyım die düşündüm çıkarırken takarken :(
Soğutucu 1k zaten adam 1500 tl dedi gerisini siz düşünün .

İntelin takılışına baktımda anakartın arkasından takılıyor aparat , acaba bi sorun yaşarmıyım die düşündüm çıkarırken takarken :(
Soğutucu 1k zaten adam 1500 tl dedi gerisini siz düşünün .
oraya mümkünse bidaha uğrama bile. pc ile herşeyi sabırlı olursan kendin yapabilirsin bir zorluğu yok. ama yapmaya çekindiğin olursa yine oraya götürme kazanmasın öyle açgözlü yerler.

Geri