Çözüldü✓ 50 gündür süren Wraith servis süreci olumsuz sonuçlandı, ne yapılmalı?

@Luci_ atk a9 mouselar klasegeara gelmiş iade politikaları nasıldır bende air var şarji bitiyor ordan a9 plus almak istiyorum wraith gibiyse hiç bulaşmam wraith gibi değilse alayım hemen
Hiç bilgim yok ama oradan mouspad alan çok kişi var satış sonrası nasıl bir şey diyemeyeceğim. Konu açsanız iyi olur.

Ben bu siteden bir gamepad almıştım, ufak bir sorunu vardı gamepadi beğendiğim için İadeyi kabul etmeyip değişim istedim aynı ürünle, 4 gün içinde hallolmuştu. O süre içinde beni iki üç kez arayıp memnuniyetimi sordular, hayret ediyorum böyle şeyler görünce bir bana mı iyi davrandılar.

Hiç bilgim yok ama oradan mouspad alan çok kişi var satış sonrası nasıl bir şey diyemeyeceğim. Konu açsanız iyi olur.
luci dm gelebilirmisin senin sorununa çözüm bulabilirm

Ben bu siteden bir gamepad almıştım, ufak bir sorunu vardı gamepadi beğendiğim için İadeyi kabul etmeyip değişim istedim aynı ürünle, 4 gün içinde hallolmuştu. O süre içinde beni iki üç kez arayıp memnuniyetimi sordular, hayret ediyorum böyle şeyler görünce bir bana mı iyi davrandılar.
Beni arayan olmadı :cry:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birde 4 günde halletmeniz çok ilginç benim iki ayrı ürünümüde yirmişey gün beklettiler tamamen zaman israfı

Benimde kutusunu açmadığım mouseyi kutusunu açtın diyip iadeyi reddetmişlerdi. Bende konu açtım hatta. Thh verdim 3 ay oldu thh den bir sonuç yok hala beklemedeyim :)

Benimde kutusunu açmadığım mouseyi kutusunu açtın diyip iadeyi reddetmişlerdi. Bende konu açtım hatta. Thh verdim 3 ay oldu thh den bir sonuç yok hala beklemedeyim :)
THH uzun sürüyor, benimde 4 aylık başvurum daha yeni sonuçlandı.

THH uzun sürüyor, benimde 4 aylık başvurum daha yeni sonuçlandı.
Benim tam 3 ay oldu bakalım ne zaman sonuçlanacak. Sonuçlansın zaten konumu hortlatıcam :D

Firma bugün şikayetvar.com daki şikayetime cevap verdi ve verdikleri cevabın bir kısmı şu;

1776181294027-dc5980e5-b6b9-4f1c-8554-31a8bbdbe0f1.png

Bana 1 ay önce servis raporunda yazdıkları;
1776181332225-4e72ae5e-6054-4f2c-84ca-dd7e1eb01693.png

Bana başka konularda "2 defa mouse mu bozulur", "yalan söylemediğini nerden bilelim" diyen arkadaşlar buyrun 1. görsel size

Ben lamzu x Maya aldım scrool kronik bozuldu.
1 kere yaptılar geldi 2 ay sonra tekrar bozuldu.
Garanti gönderdim sorun yok diyerek tekrar benim tarafıma yolladılar uğraşmak istemedim Gold scrool aldım ozaman aliexpress uyum sağlayan 0 problem.
Kendi üzerinde gelen scrool lesti.

Ben lamzu x Maya aldım scrool kronik bozuldu.
1 kere yaptılar geldi 2 ay sonra tekrar bozuldu.
Garanti gönderdim sorun yok diyerek tekrar benim tarafıma yolladılar uğraşmak istemedim Gold scrool aldım ozaman aliexpress uyum sağlayan 0 problem.
Kendi üzerinde gelen scrool lesti.
Üzücü bir durum hocam ek masrafa sokmuş sizi.
Benim canımı sıkan forumda bir kaç kişi var yalancı iması yapmıştı bana benim canımı sıkan o, adamların raporu kendiyle çelişiyor sonra paramızla yalancı oluyoruz

Üzücü bir durum hocam ek masrafa sokmuş sizi.
Benim canımı sıkan forumda bir kaç kişi var yalancı iması yapmıştı bana benim canımı sıkan o, adamların raporu kendiyle çelişiyor sonra paramızla yalancı oluyoruz
Wraith fanboylari var ondan. O da sattiklari urunleri seviyorlar bir sey olmamis veya cozmusler ondan.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Atk hakkinda bir sey yazdim neler yazdi kralin biri

Wraith hakkında bu tarz onlarca konu gördüm. Satış sonrası destek yok kısaca. Amazon ve Hepsiburada kendi satıcı olduğu ürünleri almaya devam.

Geri