🔥İndirim RX-9070 Pure 31.499,00 TL VDFKSZ 6 HB KARTA 9 TAKSİT

asko56

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,517
Bütçe Arttırıp Alınır .

6 Ay Taksit Peşinat .

Son düzenleme:
Beyaz Kasa sektörü tam çakallık. Bakıyosun beyaz kasayı ucuza veriyorlar, sıvı soğutmayıda öyle. Ekran kartı & ram kısmına gelince... :D
Çakallık ki ne çakallık. İşin garip tarafı da herkes birbirinden görüp beyaz sistem dizme ayağına söğüşleniyor. Arkadaş nedir bu setup sergileme merakı anlamış değilim, oyun mu oynuyorsunuz? kasa mı sergiliyorsunuz? içine kafam kadar lcd koymalar, 10-15 tane anime figürü kasanın içi çöplüğe dönmüş, fanlar zaten ankara pavyonlarından hallice. Şahsen böyle sistemleri görünce midem bulanıyor.

Çakallık ki ne çakallık. İşin garip tarafı da herkes birbirinden görüp beyaz sistem dizme ayağına söğüşleniyor. Arkadaş nedir bu setup sergileme merakı anlamış değilim, oyun mu oynuyorsunuz? kasa mı sergiliyorsunuz? içine kafam kadar lcd koymalar, 10-15 tane anime figürü kasanın içi çöplüğe dönmüş, fanlar zaten ankara pavyonlarından hallice. Şahsen böyle sistemleri görünce midem bulanıyor.
Valla ben satarken temiz dursun diye siyah alıyorum :D

Ah hocam ah hislerime tercüman oldun sabah aynı şeyleri söyledim bi konuda. Bunların hepsinin suçlusu o instagramdaki setupçı veletler. Airflow ararken estetik arar oldu millet. Adamlar kasanın içine 2 tane ekran koyuyolar orda durmadan bişeyler oynuyo. Oynadığım oyuna odaklanamam ben. Bazı arkadaşlar da var gökkuşağında kaç tane renk varsa tüm kasayı ona buluyolar kusasım gelmiyo nasıl beğeniyolar anlamış değilim. Yav hadi beyaz setup yapıyosan yap ama daha sadece minimal dokunuşlar yap. Mesela adam 5070Ti alacağına gidip 5070 alıp lian li fanlar alıyo değişik bi kafa. Ekran dediğin olsa ne olmasa ne? Hadi koyduk bi tane ekran cpu gpu sıcaklığı göstersin kafi adam orda film oynatıyo :) Bide strimer falan alanlar var. Kablosu 3 4k. Ekran kartı dikey aparatı alıyolar 3 4k. Sırf görüntüye verdikleri para 20 30k ları geçiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Parası olana neyse de sınırlı bütçesi olanda onlara özeniyo performanstan ödün veriyo onlara üzülüyom.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,005
Üyeler
191,201
Son üye
MASTERFF
Geri