Elden ring kasıyor!!

5080, 9950x3d, 32gb ram var ama elden ring kasıyor
Hocam bu gözümüzün yüksek fpslere alıştığı için olabilir.

basit bir örnekle açıklalayım şuan neredeyse hepimiz 144hz ve üstü monitörler kullanıyoruz
masaüstüne gelip 60hz ayarladığında şöyle 5 10dk kullan youtube gir sekmeyi aşağı yukarı kaydır gözüne ne kadar kasıyor gibi olduğunu hissedeceksin

oyun zaten 60fps kilitli. modlarla 120hz yapabiliyordun diye biliyorum.

basit bir örnekle açıklalayım şuan neredeyse hepimiz 144hz ve üstü monitörler kullanıyoruz
masaüstüne gelip 60hz ayarladığında şöyle 5 10dk kullan youtube gir sekmeyi aşağı yukarı kaydır gözüne ne kadar kasıyor gibi olduğunu hissedeceksin

Hocam 60 alamıyoki adam orası garip. 4k da 40 50 alan pc 2k da sabit 60 nasıl alamaz

• Beğen
Reaksiyonlar: zlL1

60fps gözüme batmıyor ama 40 50 çok batıyor yani ekran kaydı da atabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 60 alamıyoki adam orası garip. 4k da 40 50 alan pc 2k da sabit 60 nasıl alamaz
garip yanı bu zaten

Rt kapatıp oyunu kapatıp tekrar açmayı dene
biraz düzeldi ama gene drop yiyorum bir de sistemim iyiyken düşük kalitede oynamak biraz can sıkıcı olur

60fps gözüme batmıyor ama 40 50 çok batıyor yani ekran kaydı da atabilirim

garip yanı bu zaten

biraz düzeldi ama gene drop yiyorum bir de sistemim iyiyken düşük kalitede oynamak biraz can sıkıcı olur
Hocam nvidia kullanmadığım için açıklayıcı olamayacam ama nvidia denetim masası ayarlarını birkez daha gözden geçir. insanlık hali, belki gözünden kaçan veya yanlış yaptığın bir ayar olabilir.

Hocam nvidia kullanmadığım için açıklayıcı olamayacam ama nvidia denetim masası ayarlarını birkez daha gözden geçir. insanlık hali, belki gözünden kaçan veya yanlış yaptığın bir ayar olabilir.
bakayım ama re requiemde 300 cıvarı fps alıyorum o yüzden pclik bi sorun olduğunu sanmıyorum

bakayım ama re requiemde 300 cıvarı fps alıyorum o yüzden pclik bi sorun olduğunu sanmıyorum
Oyun açıkken görev yöneticisini açıp oyuna sağ tıklayıp ayrıntılara tıklayın sonra oyuna yine sağ tıklayın benzeşmeyi ayarların diye seçenek olucak
tüm çekirdekler seçili mi?

Oyun açıkken görev yöneticisini açıp oyuna sağ tıklayıp ayrıntılara tıklayın sonra oyuna yine sağ tıklayın benzeşmeyi ayarların diye seçenek olucak
tüm çekirdekler seçili mi?
hepsi seçili

her şey max 4kda 45fps 1k med ayarlarda da 45fps

40 50 kasıyor gibi gözükür zaten hocam. 2K deneyince aynı problem oluyor mu
Burada sorun 40 ın kasıyor gibi görünmesi değil. 4k ultrada o sistemin tamamını bile kullanmadan 60 fps alıyor olması lazım.

hepsi seçili

G-sync açıksa kapatıp bi dener misin

hepsi seçili

İşe yaramazsa oyunu tam ekrandan pencereli çerçevesiz moda getirip dene.

O da işe yaramazsa nvidia app i silip bi dene.

Son düzenleme:
Burada sorun 40 ın kasıyor gibi görünmesi değil. 4k ultrada o sistemin tamamını bile kullanmadan 60 fps alıyor olması lazım.

G-sync açıksa kapatıp bi dener misin

İşe yaramazsa oyunu tam ekrandan pencereli çerçevesiz moda getirip dene.

O da işe yaramazsa nvidia app i silip bi dene.
Pencereli çerçevesizi denedim gsync kapalı

gene de olmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,789
Üyeler
191,165
Son üye
Shadow36