Çözüldü✓ BU OLED NASIL ALINIR MI

Tayfun Hocam. Samsung g81sf aldım sıfır ikinci el çıktı ekranı leş gibiydi iade ettim. Şuan Amazon satıcılı asus xg27ucdmg modeli 44.000₺ sizce alınır mı pg27ucdm 58K idi. MSI 272up bile çok pahalanmış.
MO27U2 de pg27ucdm ile aynı panel ve kaplama. Dün gece 35k ya satılıyordu gaming gecesinde.

MO27U2 de pg27ucdm ile aynı panel ve kaplama. Dün gece 35k ya satılıyordu gaming gecesinde.
Taksit olayı az olduğundan alamadım. Bugün Amazon g81sf modelin de çok iyi indirim yapmış onu alacağım galiba kuponum da bulunuyor. Mat fakat beni hiç rahatsız etmemişti.

İtopya da 35.800₺ ye 5 taksit ile satın aldım MO27u2 modelini sizce iyi yapmışmıyım?
Hocam mo27u2 geldi mi? Nasıl monitör? Düşünceleriniz neler? Bende pg27ucdm ve mo27u2 arasında kaldım.

Hocam dp 2.1 olayı kafamı çok kurcaladı arada 8.000tl fark var. Asus pg27ucdm aşırı pahalı bir monitör msi 272urx ile aynı özelliklere sahip. Eğer ki alacaksanız msi öneririm.
Bende MSI'a yöneleceğim hocam. G8SF1 vardı iade ettim iadenin gelmesini bekliyorum. Gelince 272URX ya da 272UP alacağım.

Bende MSI'a yöneleceğim hocam. G8SF1 vardı iade ettim iadenin gelmesini bekliyorum. Gelince 272URX ya da 272UP alacağım.
Şuan up ile urx arasında çok fiyat farkı yok hepsiburada da eğer ki kart limitinizi yükseltebiliyorsanız urx i 9 taksitle almanızı tavsiye ederim

mo27u2 272urx aralarındaki fark nedir penta tandem ikiside aradaki 8kya değer mi ?

Şuan up ile urx arasında çok fiyat farkı yok hepsiburada da eğer ki kart limitinizi yükseltebiliyorsanız urx i 9 taksitle almanızı tavsiye ederim
Benim karta maks 6 taksit var hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mo27u2 272urx aralarındaki fark nedir penta tandem ikiside aradaki 8kya değer mi ?
Penta tandem woled şu bu. Bunlar ne oluyor hocam. 272urx ve 272up kesin olarak parlak ekran değil mi? Mat iade edip parlak almak istiyorum çünkü.

Benim karta maks 6 taksit var hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Penta tandem woled şu bu. Bunlar ne oluyor hocam. 272urx ve 272up kesin olarak parlak ekran değil mi? Mat iade edip parlak almak istiyorum çünkü.
ikiside qd oled birbirinin aynısı gibi duruyor :D msida dp 2.1 varmış gigabyteda yok tek fark o sanırım.

ikiside qd oled birbirinin aynısı gibi duruyor :D msida dp 2.1 varmış gigabyteda yok tek fark o sanırım.
G8'den geçen birine göre bariz fark hisseder miyim peki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,094
Üyeler
197,815
Son üye
Hacettepely
Geri