Hangi modeli almıstınız ankaradayım benaldım aldığım fiyata vereceğim ankara içi 6660 a tekabül ediyor
mediamarkt bu konularda o kadar kılki. boşa aramaya bile yok nefret ediyorum bu firmadan. kurumsallık ayağına müşteriye zorluk çıkarmada üstlerine yok.3 farklı şehirde mediamarkt varsa ara müşteri hizmetlerini bir dene şansını belki mağaza teslim yaptırabilirsin ya da adres teslim.
denemekten zarar gelmez hocam24kg devasa bir kutunun kargo maliyeti çok yüksek olur.mediamarkt bu konularda o kadar kılki. boşa aramaya bile yok nefret ediyorum bu firmadan. kurumsallık ayağına müşteriye zorluk çıkarmada üstlerine yok.
mediamarkt yer mi la onu, ya 3ünü iade et ya da edemezsin çeker. bu böyle bi firma3 tane oyuncu koltuğu alıp 2sini iade etsek nasıl olur ? bazı firmalar aldığın fiyatın ücret iadesini yapıyor yine kampanyadan yararlanabılıyosun
kargo halledemwz miyiz bir tane fazla bizde 3. yokALANYA'DA YAŞAYAN YOKMU YA ORTAK GİRELİM KOLTUK ALICAM BEN
kral dhl şubeden şubeye kargo ucuz oluyor internetten bakın istersen işine yarayabilirmediamarkt bu konularda o kadar kılki. boşa aramaya bile yok nefret ediyorum bu firmadan. kurumsallık ayağına müşteriye zorluk çıkarmada üstlerine yok.