🔥İndirim R5 7500F RTX5070 HAZIR SİSTEM 🔥56.499₺ ( VADE FARKSIZ 9 TAKSİT )

9 taksit koymuş adamlar neyini eleştiriyorsunuz?

5 taksit vardı 9 taksitle bunu alacağıma 5 taksitle onu alırdıRami 16 yapınca aynı fiyat oluyordu ve
Rami 16 yapınca fiyat aynı oluyordu ve 55 bin 5 taksit, ayda 11 bine ömrü bitmiş sokete, 2 fanlı kasaya (sıvı soğutucu yoktu sistemde) verirdin, ama 55 bin 9 taksit ayda 6 bine bu sistemi almazdın yani.. Ki İtopya diyor kankam. Bahsi geçen kartların hepsinin eticaret sitesi (trendyol,n11,hb,pazarama vb) kampanyası vardır. Bunu alan adama 2000-3000 bonus veya worldpuan falan de geliyordur.. Ha anakartı tırt. Ekran kartı iyi değil falan ama insanlar biraz da PCH nin son taksitli sisteminden sonra bunu görünce daha bi güzel göründü tabi bu sistem.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geleceğe dönük değil ondan eleştiriyorlar hocam
Geleceğe dönük işindeyseniz benim gibi yapıcaksınız ve AM5+ veya AM6 sıradaki soket neyse onu bekleyeceksiniz :)

o çok kötüydü
hjcdv5k.png

eleştirdik gelen cevabıda hiç beğenmedim
Haklı ama herkes taksit arıyor yoksa alan olmuyor.

Rami 16 yapınca fiyat aynı oluyordu ve 55 bin 5 taksit, ayda 11 bine ömrü bitmiş sokete, 2 fanlı kasaya (sıvı soğutucu yoktu sistemde) verirdin, ama 55 bin 9 taksit ayda 6 bine bu sistemi almazdın yani.. Ki İtopya diyor kankam. Bahsi geçen kartların hepsinin eticaret sitesi (trendyol,n11,hb,pazarama vb) kampanyası vardır. Bunu alan adama 2000-3000 bonus veya worldpuan falan de geliyordur.. Ha anakartı tırt. Ekran kartı iyi değil falan ama insanlar biraz da PCH nin son taksitli sisteminden sonra bunu görünce daha bi güzel göründü tabi bu sistem.

Geleceğe dönük işindeyseniz benim gibi yapıcaksınız ve AM5+ veya AM6 sıradaki soket neyse onu bekleyeceksiniz :)
Bu sistemde her şey tırt hacı, A620M anakartla hangi işlemciye upgrade edeceksin ki? Soket ölü olmuş olmamış bir farkı yok. Upgrade yapacaksan 2 sistemde de anakart işlemci değişecek bu kadar basit. Hatta DA-Spring sistemde en azından 245k gibi işlemcilere geçme şansı vardı. A620M anakartlar sadece 7500F, 7600, 8000 serisi apular, 9500F için kullanılabilecek anakartlar. Kasa konusunda 2 tane nzxt fan konfor olarak fspnin molex fanlarının 4 tanesinden iyidir. En azından kontrol edebilirsin hızlarını, uçak motoru gibi çalışmaz. Ekran kartı iyi değil de yanlış bir ifade. Muhtemelen en kötü 5070. İyi olmayan kartlar orta kalınlıklı soğutma bloklu 2 fanlılar. Bu kart rezalet, yüksek sesli ve sıcaklıklı. Bir de bunda işlemci veya ekran kartı upgrade durumunda o güç kaynağı değişecek. 650W nedir ya 5070 sisteme.
9 Taksit avantajı sizin için önemliyse bile bu sistem çok kısır, bence alınmamalı. Daha dengeli 9070li bir sistem vs kovalayın. En azından PSU, SSD, anakartınız biraz daha geleceğe dönük olur.

o çok kötüydü
hjcdv5k.png

eleştirdik gelen cevabıda hiç beğenmedim
En azından ego patlaması yaşamadan medeni bir cevap vermiş, ne youtuberlar gördük en ufak eleştiride agresifleşip küçümseyen ya da hakarete başvuran bknz adı art ile biten elemanın kanalı.

En azından ego patlaması yaşamadan medeni bir cevap vermiş, ne youtuberlar gördük en ufak eleştiride agresifleşip küçümseyen ya da hakarete başvuran bknz adı art ile biten elemanın kanalı.
Aynen bende ters cevap bekliyodum, hiç ters yazmamış şaşırdım :D

Pc hocası gayet profesyonel ve efendi bir kanal. Bazı incelemelerinde ufak tefek şeyleri atlıyolarda olsun :D

hocanın daha üslup bozduğunu görmedim ben efendi adam hakkını yemem.

Bu sistemde her şey tırt hacı, A620M anakartla hangi işlemciye upgrade edeceksin ki? Soket ölü olmuş olmamış bir farkı yok. Upgrade yapacaksan 2 sistemde de anakart işlemci değişecek bu kadar basit. Hatta DA-Spring sistemde en azından 245k gibi işlemcilere geçme şansı vardı. A620M anakartlar sadece 7500F, 7600, 8000 serisi apular, 9500F için kullanılabilecek anakartlar. Kasa konusunda 2 tane nzxt fan konfor olarak fspnin molex fanlarının 4 tanesinden iyidir. En azından kontrol edebilirsin hızlarını, uçak motoru gibi çalışmaz. Ekran kartı iyi değil de yanlış bir ifade. Muhtemelen en kötü 5070. İyi olmayan kartlar orta kalınlıklı soğutma bloklu 2 fanlılar. Bu kart rezalet, yüksek sesli ve sıcaklıklı. Bir de bunda işlemci veya ekran kartı upgrade durumunda o güç kaynağı değişecek. 650W nedir ya 5070 sisteme.
9 Taksit avantajı sizin için önemliyse bile bu sistem çok kısır, bence alınmamalı. Daha dengeli 9070li bir sistem vs kovalayın. En azından PSU, SSD, anakartınız biraz daha geleceğe dönük olur.
650 watt la yeter de artar la. Yukarıda biri demiş gelececeğe dönük sistem mevzusu kesinlikle doğru. Zaten bu da diğer sistem de geleceği geçtim geçmişe bile kapalı. Ama ikisi arasındaki versusu bence bu kazanır.

Promosyon olarak yaptıkları diğer sisteme bakıyorum 9 taksitle çok daha avantajlı. Keşke bu kasa, güç kaynağı ve ssd ile bir 7500F- 16GB Ram - 5070 sistem oluştursalarmış. İşlemci (9), ekran kartı(15), ram(10) ve sıvı soğutma(3) fiyat farkı aşağı yukarı 37K. 61.500 den verebilirlermiş böyle bir sistemi. Mis gibi ileriye dönük sistem olurdu.

Donanım Arşivinin itopya ile çıkardığı 62.999 TL'lik sisteme pahalı diyenler buna ucuz diyor çok ilginçsiniz cidden. 16 GB - 5600 mhz ram, 500 GB M2 SSD, sıvı soğutma yok. Kasa falanda daha dandik. O sistem bundan kat ve kat daha iyiydi. Adamı linçliyordunuz. O sistemdeki 32 gb rami 16 gbye düşürünce bu fiyatlara geliyordu zaten. İşte tam olarak fiyat algısı bu oluyor.
BUNLAR BÖYLE, zaten pahalı olan şey RAM ve SSD kısıldıkça kısılmış sistem bizim sisteme göre pahalı . 32GB 6000mhz CL32 bellekler altındır altın.

Atladığın çok önemli bir şey var 62.999₺ olan sistemde vade farksız 9 taksit yoktu eğer o sistemde de 9 taksit uygulanabilseydi oda cazip gelirdi. Şuanda bu paraları tekte ödeyebilecek adam akıllı bütçesi olan kimse yoktur . O yüzden Fiyat / Parça Kalitesi / Taksit bu üçü bir değerlendirildiğinde bu daha mantıklı oluyor. Konudaki sistemi tek tek en uygun sitelerden parça parça toplasan 67k civarına geliyor. Yaklaşık 10k indirim var ekstra vade farksız 9 taksit.
La neresi mantıklı hiç mi matematik hesabı bilmiyorsunuz

Geri