FR13NDSLX
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,663
Zte Nubia Z80 Ultra50 k'ya(+10,-10 bütçe esneyebilir) kamera odaklı android ne önerirsin hocam. Eşime alacağım
Honor Magic 7 Pro
Xiaomi 15T Pro
Honor 400 Pro
Zte Nubia Z80 Ultra50 k'ya(+10,-10 bütçe esneyebilir) kamera odaklı android ne önerirsin hocam. Eşime alacağım
Ayrıca tasarım olarak daha güzel olduğunu düşünüyorum xiaomi prime olduğu dönemlerde tek geçerdim ama artık amiral gemisi almıyorsan pek bir espirisi yok hadaa çöp orta segmente rekabet büyük fiyatı daha düşük tutmaları gerek o doğruHem Xiaomi hem Infinix kullanmış biri olarak, Xiaomi yerine rahatlıkla alınacak markadır ama fiyatı kesinlikle bu olmamalı.
XOS Yazılımı Xiaomi'nin çöp yazılımından daha iyidir.
Üst segment kamera dışında pek artı getirmiyor. Xiaomi orta seviyede yine güzel ekran ve İşlemci kullanıyor.Ayrıca tasarım olarak daha güzel olduğunu düşünüyorum xiaomi prime olduğu dönemlerde tek geçerdim ama artık amiral gemisi almıyorsan pek bir espirisi yok hadaa çöp orta segmente rekabet büyük fiyatı daha düşük tutmaları gerek o doğru
Yalnız hiç fena durmuyor. Ama imaj açısından infinix düşündürüyor. Note 30 kullananlar infinix'i eşek sırtında kaçak getirilen telefonlar olarak bilir![]()
INFINIX Note50 Pro+ 5G 12/256GB Akıllı Telefon Gri Fiyat & Özellik | MediaMarkt
INFINIX Note50 Pro+ 5G 12/256GB Akıllı Telefon Gri fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüwww.mediamarkt.com.tr