🔥İndirim Infinix Note 50 Pro Plus 5G 12/256 29.999tl

50 k'ya(+10,-10 bütçe esneyebilir) kamera odaklı android ne önerirsin hocam. Eşime alacağım
Zte Nubia Z80 Ultra
Honor Magic 7 Pro
Xiaomi 15T Pro
Honor 400 Pro

Hem Xiaomi hem Infinix kullanmış biri olarak, Xiaomi yerine rahatlıkla alınacak markadır ama fiyatı kesinlikle bu olmamalı.

XOS Yazılımı Xiaomi'nin çöp yazılımından daha iyidir.
Ayrıca tasarım olarak daha güzel olduğunu düşünüyorum xiaomi prime olduğu dönemlerde tek geçerdim ama artık amiral gemisi almıyorsan pek bir espirisi yok hadaa çöp orta segmente rekabet büyük fiyatı daha düşük tutmaları gerek o doğru

Ayrıca tasarım olarak daha güzel olduğunu düşünüyorum xiaomi prime olduğu dönemlerde tek geçerdim ama artık amiral gemisi almıyorsan pek bir espirisi yok hadaa çöp orta segmente rekabet büyük fiyatı daha düşük tutmaları gerek o doğru
Üst segment kamera dışında pek artı getirmiyor. Xiaomi orta seviyede yine güzel ekran ve İşlemci kullanıyor.

Ben yurtdışı 16 Bine aldım gayette güzel bence imei attırdım bu fiyata gayet orta düzeyde mükemmel bir seçenekti benim için 100W Şarj 144 Hz Amoled ekran video 4k60fps ois fotoğraf orta düzeyde ne iyi ne kötü işlemci gayet ortalama iyi dimensty 8350 olması lazım ve ne yalan söyleyeyim yazılımıda fena değil güvenlik güncelleştirmelerini alıyorum bende bir şekilde tereddüt ettim ama ben beğendim ya telefonu.

Yalnız hiç fena durmuyor. Ama imaj açısından infinix düşündürüyor. Note 30 kullananlar infinix'i eşek sırtında kaçak getirilen telefonlar olarak bilir :kekw: Malzeme falan nasıldır acaba, bazı modellerinde gacır gucur o ucuz kasalar vardı, kendilerini geliştirmişlerdir herhalde. Oyuncu telefonu olarak bakacaksak 2000 lira daha ucuza realme GT6 ve x7 pro da var, biraz düşündürücü.

Valla gittim bugün 40k ya değişensiz pil 95 16 pro max aldım, şu telefonlara para vereceğinize mesela gidin 22-23k ya değişensiz 14 pro max alın 10kya da değişensiz düz 13 alın kullanın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,890
Üyeler
193,175
Son üye
arifkerem
Geri