pttavmdekini aldınız değilmi dfs bilgisayarın sattığıİşlemci odaklı oyunlarda baya fark oluyor (csgo valorant eft gibi) eğer bu tür oyunları oynuyorsan farka değer oynamıyorsan çokta farketmez. Bende aynı ikilemde kalıp eft oynadığım için 7800x3d aldım bugün elmie geldi hatta
Eft dediğin ne hocamİşlemci odaklı oyunlarda baya fark oluyor (csgo valorant eft gibi) eğer bu tür oyunları oynuyorsan farka değer oynamıyorsan çokta farketmez. Bende aynı ikilemde kalıp eft oynadığım için 7800x3d aldım bugün elmie geldi hatta
Hikayeli oyunlar için 9700x alabilirsin ben de 9700x kullanıyorum ve memnunum CS vb. oyunlarda çok çok aşırı olmamak üzere performansı bir tık daha iyi olduğu söyleniyor ama zaten hard FPS oynamıyorsan fazlasıyla işini görecektirevet genelde oynuyorum ama genelde hikayeli oyunlar oynuyorum
oynuyorum ama öyle hardcore değil bilemedimHikayeli oyunlar için 9700x alabilirsin ben de 9700x kullanıyorum ve memnunum CS vb. oyunlarda çok çok aşırı olmamak üzere performansı bir tık daha iyi olduğu söyleniyor ama zaten hard FPS oynamıyorsan fazlasıyla işini görecektir
evetpttavmdekini aldınız değilmi dfs bilgisayarın sattığı
escape from tarkovEft dediğin ne hocam
4k da fark %1-2 falan 4k oynuyosan 7500f bile aynı fps i verir ama çokta kıyas yapılmazoynuyorum ama öyle hardcore değil bilemedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
birde genelde 4k oynuyorum hangisi faha iyi 4k için
Hard FPS oyuncusu değilsen test sonuçlarını birbirine çok yakın.9700x işini görür.4k oyun için ekran kartı kriteri daha önceliklioynuyorum ama öyle hardcore değil bilemedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
birde genelde 4k oynuyorum hangisi faha iyi 4k için
İş odaklı kullancaksan 9700x daha iyi olur ağırlıklı hikayeli oyun Oynayacaksan gene 9700x iyi olur ama harbi her fps benim için değerli dencek kadar valorant cs oynuysan 7800x3d alabilrisin ama bence 9700x al derim vlaoda 700 değilde 600 fps alsan ne olurki zaten ama genede senin tercihin ben olsam hem güncelliği bakımından hemde yani 700fps yerine 600fps alınacağını göze alırsak cebinde de 5000tl kalmasınımerhaba ikinci el 9700x buldum temiz 10kya ama aslında aklımda 15kya 7800x3d vardı sizce aradaki farka değermi 5k daha biriktirip 7800x3d almalıymıyım
dün sabah sipariş verdim bugün elimdeydi paketleme küçük bi işlemci kutusunun içine koyulmuş dışına da 5-10 kat pıtpıtlı süngerler koyulmuş işlemcide bi sıkıntı yokhocam kargo kaç gün sürdü bide paketleme nasıldı