ALLAH İLE ŞEYTAN ARASINDAKİ SOHBETTE İLGİNÇ HATA !

Birincisi, çok ufak tefek detaylara takılıyorsun. İkincisi, şeytan yılanın suretinde / içinde / kandırıp cennete girerek Adem ve Havva'ya yeni yönetmelikte elmayı yiyebilecekleri yönünde yalan söylemiştir.
Elma mecaz anlamda. Yani Adem ve Havva cennette ilişkiye girdiler.
Yasak elma genelde evlilik dışı doğan çocuğa derler. Tanrının rızası olmadan yani 😅

İlk çocuk bu yasak çocuk olduğu için Tanrı hiç sevmemiştir onu. Bu çocuk Tanrıya kurban olarak ot ve çiçek sunmuştur. Zaten bunu biliyorsun diye umuyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama Tanrı daha kanlı kurban sunan çocuğun kurbanını seçmişti.

Yasak elma genelde evlilik dışı doğan çocuğa derler. Tanrının rızası olmadan yani 😅

İlk çocuk bu yasak çocuk olduğu için Tanrı hiç sevmemiştir onu. Bu çocuk Tanrıya kurban olarak ot ve çiçek sunmuştur. Zaten bunu biliyorsun diye umuyorum.

Kaynak Bılo baba sanırım.

Kabil ve Habil'in hikayesini biliyorum da Kabil'in cennette yapılan cima sonrası olduğunu duymadım hiç. En azından İslami kaynaklarda. Kabil'in kütük de mi cennet yoksa yeryüzünde mi doğmuş?

Kabil ve Habil'in hikayesini biliyorum da Kabil'in cennette yapılan cima sonrası olduğunu duymadım hiç. En azından İslami kaynaklarda. Kabil'in kütük de mi cennet yoksa yeryüzünde mi doğmuş?
Yeryüzünde doğdu, ilişki sonrası atıldılar Cennetten zaten.
Cennette ilk çocuğun tohumu atıldığı için de yasaklı elma diye hafifletilmiş bir ara isim bulundu.
Allahın emri ile olmadığı için.

Kız istemeye gidince neden Allahın emriyle deniliyor anlarsın belki :D

Yeryüzünde doğdu, ilişki sonrası atıldılar Cennetten zaten.
Cennette ilk çocuğun tohumu atıldığı için de yasaklı elma diye hafifletilmiş bir ara isim bulundu.
Allahın emri ile olmadığı için.

Kız istemeye gidince neden Allahın emriyle deniliyor anlarsın belki :D

Bu elma hikayesinden çok daha mantıklı. Ben de diyorum elma yedi diye insan evladını evden atar mı? Meğersem işin boyutu çok başkaymış.

Bu elma hikayesinden çok daha mantıklı. Ben de diyorum elma yedi diye insan evladını evden atar mı? Meğersem işin boyutu çok başkaymış.
Tevrat ve Saklı gerçekler kitabında iliklerine kadar dokunulmuş bu mevzunun.

Hatta İblis diyor. Erkekte kadın, Kadında erkek hormonlarının olması onların ilk başta aynı bedenin bir parça olduğundan kaynaklanıyor. Onlar ikiye ayrıldıklarında Bu Hormonlar ikisinde de kalmıştır.

Bu yüzdendir bazı erkeklerin kendini kadın, Bazı kadınların kendini erkek gibi hissetmesi.

Tıbbi olarak bu bir gerçektir ki Erkekte kadın. Kadında da erkek hormonu var ama çok az.
Yapay Zekaya da sora bilirsin bu hormon olayını.

Sandığım için Müslümanım ya zaten,Allah sana hidayet versin inşallah.
Körü körüne inançlı olmaktansa hiçbirşeye inanmamayı tercih ederim.

Sadece olaya tek taraflı bakış açısıyla bakınca çok bilinmeyen sorular ortaya atılıyor.

En son Allah bilir diyip geçiliyor.

Körü körüne inançlı olmaktansa hiçbirşeye inanmamayı tercih ederim.

Sadece olaya tek taraflı bakış açısıyla bakınca çok bilinmeyen sorular ortaya atılıyor.

En son Allah bilir diyip geçiliyor.
Yine tek taraflı oynadı aslan kardeşim böyle devam et,benim ne yaptığımı bilme tamam mı sen benim yerime de yaz.

Geri