Spor için takviye toz vb

EREN PC

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
421
Merhaba, spora başladım ve takviye kullanmayı düşünüyorum. Arkadaşlarım özellikle kreatin almamı söylüyor ama bu konuda hiç bilgim yok. Protein, kreatin hangisini kulanmam gerekir? Kaliteli ürün önerir misiniz? Ayrıca bazen setlerde tıkanıyorum,.Kreatinin buna etkisi var mı bilmiyorum. Yaşım 18, boyum 1.80, kilom 68. Biraz kilo almam gerektiğini düşünüyorum. Ne önerirsiniz? Teşekkürler.”

Son düzenleme:
Kreatin için marka çok fark etmez. “Monohydrat” formu nesnel olduğu için markadan markaya aman aman fark olmaz. Sadece günde 5 gram kadar alman lazım. Bu insanın günde alması gereken miktar ha 3 gram da olur dert değil. Protein tozu çok tartışmalı konu. İçeriklerine bakman lazım. Benim önereceğim marka ( çoğu kişinin hoşuna gitmez ama olsun 😁 ) protein ocn. Lansman ürünleri 16 servis 550 tl daha yeni lansman bitti ama. Bu markayı kimisi çok şekerli diyor kimisi besin oranını sevmiyor o yüzden çoğunluğun hoşuna gitmez dedim. Bunun harici bigjoy, supplement öneriliyor iki marka daha yazacaktım ama unuttum 😂. Kilo konusunda en temiz önerim pirinç unudur. Kalori açığını rahat kapatırsın muzlu olanla pankek çok hoşuma gitti muhallebili şeklinde denemedim bunun yanında kek de yapabilirsin damak zevkine kalmış bişey. Gainer de kullanabilirsin ama kaliteli kullanman lazım. Yan etki olarak hazımszılık, kabızlık veya rahatsız etme gibi durumlar olabilir ufak al, dene bir sorun olmazsa büyük alırsın. Set arasında yorulman doğal bir şey 2-3 dakika dinlen en az kaslar toparlasın biraz. Bunlar dışında pre-workout önermem kendi açımdan pek hoş değil çarpıntı yapıyo yüksek kafein gece uyku kaçırabiliyor. Çok istiyosan nescafe + sade soda yaparsın 😁

Merhaba, spora başladım ve takviye kullanmayı düşünüyorum. Arkadaşlarım özellikle kreatin almamı söylüyor ama bu konuda hiç bilgim yok. Protein, kreatin hangisini kulanmam gerekir? Kaliteli ürün önerir misiniz? Ayrıca bazen setlerde tıkanıyorum,.Kreatinin buna etkisi var mı bilmiyorum. Yaşım 18, boyum 1.80, kilom 68. Biraz kilo almam gerektiğini düşünüyorum. Ne önerirsiniz? Teşekkürler.”
Hardline marka ürünleri öneririm ama imkanın varsa proteini et yumurta vs. Ürünlerdende alabilirsin.

Supllement almak zorunda degilsin ozellikle yeni basladiginda. Suplementler sihirli bir sey(ilac) degildir sadece destekleyicidir. Setlerde tıkanma sebebin basit gücün o kadar. Eger hareketi doğru yapıyorsan bi bakarsin 40 kilo bench press 6 tekrar olur bi bakarsin 8 tekrar olur. Birazda o gunku hissettigine de bagli. Antremandan bir kac saat once yemek yediysen o gun iyi de dinlendiysen vucudunu dinlendirdiysen sorun yok o senin gucun yavastan artacak. Ayrica her harekette kaldirdigin agirlik farklidir. Sen spora devam et

( çoğu kişinin hoşuna gitmez ama olsun 😁 ) protein ocn.
Arkadaş demiş ben şahsen protein ocean önermiyorum. Suplementlerin kendi preotein tozunu ve Hiq markasının protein tozlarını denedim bu ikisi arasında açık ara fark göremedim gerek tat gerek karışması vs. olarak. Bence alacaksan özellikle içeriğine bak ve içinin rahat ettiği markayı tercih et. İçeriğini ve analizlerini açıkça paylaştığı için şuan commander markasından aldım lakin daha kullanmaya başlamadığım için net bir yorum yapmam yanlış olur lakin bu markaya da bakabilirsin.

Arkadaş demiş ben şahsen protein ocean önermiyorum. Suplementlerin kendi preotein tozunu ve Hiq markasının protein tozlarını denedim bu ikisi arasında açık ara fark göremedim gerek tat gerek karışması vs. olarak. Bence alacaksan özellikle içeriğine bak ve içinin rahat ettiği markayı tercih et. İçeriğini ve analizlerini açıkça paylaştığı için şuan commander markasından aldım lakin daha kullanmaya başlamadığım için net bir yorum yapmam yanlış olur lakin bu markaya da bakabilirsin.

Hardline Kreatin iyi midir? dekatlon da var direk alırım kargo beklemem

Benim şuan kullandıklarım. Protein tozu(genelde sadece tariflerde kullanıyorum. ihtiyacım olan proteini genelde alabiliyorum) Creatin, ve vitamin takviyeleri kullanıyorum. D3K2, omega 3, magnezyum , Çinko, B6 ve Bazen spordan önce l-carnitine içerim ama sadece içinde kafein var diye ve yağ yakmaya yarıyor o yüzden sana pek gitmeyebilir. onun yerine pre-workout veya normal kahve içebilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Decathlonda sanırım big joy ürünleri vardı. Bende big joyun ürünlerini kullanıyorum varsa rahatlıkla alabilirsin kaliteli bir markadır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,891
Üyeler
195,192
Son üye
kasvaa
Geri