4K Parlak Ekran Oled Monitör tavsiyesi bekliyorum.

Oled yanığı konusunda bence qd oled gen 4 daha iyi. Çünkü bu monitör gen 3 Woled. Samsung qd oled tarafında iyi yatırımlar yaptı.

Oyun oynarken veya film izlerken hiçbirinde eksiklik hissetmezsin. Psikolojik seninkisi bunlar oled ekran oyun konusunda 0.3ms, sonsuz kontrast oranı, glossy ekran vs hepsinde var.

Ama hdr da woled genel olarak bence daha iyi.

Kaplama kalitesi woled biraz daha iyi çünkü siyahlar daha siyah ve çizilme direnci daha iyi.

Ama sorunsuzluk (lekelenme, çizilme) harici olarak qd oled evet sorunsuzlukta bariz daha iyi.

Direkt üstün bir monitör yok. Bazı alanlarda biri, bazı alanlarda da diğeri daha iyi çünkü.

yanık-homojenlik > qd oled
Renk > qd oled
Parlaklık ve siyah derinliği > woled
Lekelenme ve çizilme direnci > woled

Ben çoğu detayı bildiğim halde kararsızım 😂

Galiba ben LG alırdım ya, eskiden qd oledciydim ama bu kaplama, Hdr ve siyah derinliği farkı beni cezbetmeye başladı.

PG32UCDM3 (yeni kaplamalı ve daha yüksek parlaklığa sahip gen 4 qd oled) olsa o zaman qd oled seçerim de)

Bu özellikler olmayınca biraz lg ye daha yakınım gibi.

Keşke şu teknolojiyi biraz daha geliştirip can sıkıcı sorunları azaltsalar.
Adam bize pg27ucdm alırdı şimdi woled övüyor...
Bu adamı ben nereye şikayet edebilirim.

Bunu izle o zaman
Bu neymiş böyle be korkunç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sen en azından bir şey almışsın ben kararsızlıktan onu da başaramayacak gibiyim. QD-Oled de karar kıldım dedim HDR olayı girdi ortama. Modları vs.görünce gözüm iyice korktu. Yine kime oy vereceğimi şaşırdım.

Hacı QD-Oled bayağı kullandım ya sıkıldım biraz da woled kullanıyom tv de farklı bir hissiyatı var güzel oluyor. :D Elimde olsa ikisini birlikte kullanıcam. Bir şey kaybettiğini düşünmüyorum artı ve eksi durumu var sadece. Genel olarak qd de daha az eksi var. Bir de zamanla fikirler değişebilir shsjshr Birisi valorant, diğeri CS2 gibi bir şey.

CS de hileci kaynıyor ve türkl oyuncu az
Valorant da toxic kitle daha çok

Bu yüzden ikisini de seçiyorum. .d

Bu neymiş böyle be korkunç

Hocam sen en azından bir şey almışsın ben kararsızlıktan onu da başaramayacak gibiyim. QD-Oled de karar kıldım dedim HDR olayı girdi ortama. Modları vs.görünce gözüm iyice korktu. Yine kime oy vereceğimi şaşırdım.
Nasıl yani korkunç derken

Hacı QD-Oled bayağı kullandım ya sıkıldım biraz da woled kullanıyom tv de farklı bir hissiyatı var güzel oluyor. :D Elimde olsa ikisini birlikte kullanıcam. Bir şey kaybettiğini düşünmüyorum artı ve eksi durumu var sadece. Genel olarak qd de daha az eksi var. Bir de zamanla fikirler değişebilir shsjshr Birisi valorant, diğeri CS2 gibi bir şey.

CS de hileci kaynıyor ve türkl oyuncu az
Valorant da toxic kitle daha çok

Bu yüzden ikisini de seçiyorum. .d

Nasıl yani korkunç derken
Pg27ucwm. Bu arkadaş öldü mü ne oldu ya haber yok?

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
Hepsini deneyeceğim hocam. Oyunun görsel ayarlarında bir r şeyleri bozma durumu oluyor mu? Olursa kolay düzeliyordur umarım.
Ben pek sorun yaşamadım. Açıp kapatma seçeneği sunuyor zaten. Ayrıca kaldırması da kolay.

Tek tek her oyun için kurmak yerine bütün oyunlara uygulanabilen bi eklenti gibi mi bu?

Ben pek sorun yaşamadım. Açıp kapatma seçeneği sunuyor zaten. Ayrıca kaldırması da kolay.
Tamamdır teşekkür ediyorum tekrardan vaktinizi ayırdığınız için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,967
Üyeler
191,187
Son üye
HacıPro
Geri