🔴YARDIM🔴 İphone Video Nasıl indirilir ❓

KaptanMC

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,611
Sa,

İphone’da Girdiğim sitedeki videoyu otomatik algılayıp indirme seçeneği sunan, ücretsiz ve indirme limiti olmayan bir yöntem veya uygulama var.

Aloha kullanıyorum ama onun 7 video limiti var günlük

Son düzenleme:
Bir ara kestirme ile yapmıştım ama nasıldı unuttum.

Bulup atarım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

en üstte video indirme var.

her yer için geçerli mi bilmiyorum ama link-based çalışıyor. sınırlı değilse sosyal medya platformlarına, indirebilmen gerek.

bir denersin.

Bir ara kestirme ile yapmıştım ama nasıldı unuttum.

Bulup atarım.

en üstte video indirme var.

her yer için geçerli mi bilmiyorum ama link-based çalışıyor. sınırlı değilse sosyal medya platformlarına, indirebilmen gerek.

bir denersin.

Hocam attığınız şey Sosyal medyalar için onlar sorun değil kolay sorun Herhangi bir sitede İndirmemi sağlamasını istiyorum yani mesela bir Anime veya Redditte ki bir video veya farklı herhangi bir sitede herhangi bir mp4 içeriği indirmemi sağlayacak bir şey arıyorum

Brave tarayıcısıda yapıyor ama videoyu sadece bravede izleyebiliyorsun galeriye kaydetmiyor

Anime veya Redditte ki bir video veya farklı herhangi bir sitede herhangi bir mp4 içeriği indirmemi sağlayacak bir şey arıyorum
a black and white cat is sitting on a couch and looking at the camera .

Brave tarayıcısıda yapıyor ama videoyu sadece bravede izleyebiliyorsun galeriye kaydetmiyor
O nasıl oluyor HAHAHAHHA duyduğum en saçma şeylerden biri neden indiriyorum o zaman

(Hocam bende niye gif çalışmıyor nasıl yaptınız acaba ?)

Geri