RTX 5060 & 7500F sistem 39.999+Kargo!

AMYG

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
414

Tek tek toplasanız ~5k gibi fırsat var.
Forumdan bir arkadaşımızın sitesi olan
Gördüm. diğer 5060 sistemlerden bir tık kaliteli. Ve 3-4k daha uygun.
Özelleştirme olarak B650m-r yapılabilir 2 ssd slotuyla kendi ssd yükseltmenizi yapabilirsiniz. Ayrıca 700w psu 200 küsür TL ye geliyor belki ona da bakarsınız. 850w olan için bişey diyemiyorum kullanmadığım bir ürün.
Banner da paylaştıkları ürünler kısa sürede zam alabiliyor. Değerlendirmek isteyen ddr5 e geçmek isteyenlere güzel fırsat olabilir. Ekran kartını ayrıca elden çıkarıp yükseltmeler yapılabilir. Bu fiyata güzel görünüyor. Taksit olsa tadından yenmez.
Düzeltme:1 TB olarak da bakılabilir.

Son düzenleme:
vade farksız taksit yok ya

• Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
bu enucuzsistem.com sitesi çok iyi ya sektörde ürün kategori tarafında iş yapan biri için çok faydalı

5060 almak mantikli mi 5060ti 16 gb ile arasinda 10k kadar fark var. Sifir alacak biri icin hangisini önerirsiniz

Yapacağın işe ve çözünürlük tercihine göre değişir. 1080p oyunculuk için yeterli(şuan için) . Fps oynayanlar tercih edebilir. 2k doğal performansı Bi tık zorlanıyor vrame takılıyor oyunlarda. Basit kurgu vs işleri için de tercih edilebilir.
5060 almak mantikli mi 5060ti 16 gb ile arasinda 10k kadar fark var. Sifir alacak biri icin hangisini önerirsiniz

Yapacağın işe ve çözünürlük tercihine göre değişir. 1080p oyunculuk için yeterli(şuan için) . Fps oynayanlar tercih edebilir. 2k doğal performansı Bi tık zorlanıyor vrame takılıyor oyunlarda. Basit kurgu vs işleri için de tercih edilebilir.
Genelde hikayeli oyun oynarsam oynuyorum çözünürlük takıntım yok pek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,708
Üyeler
192,776
Son üye
Quenchh
Geri