Bizde cevap verebiliriz hocamTayfun hocam baksın yanıt verir hocam
Hocam İffalcon 50u95a QD-MİNİ Led, 144 hz , özellikleri iyi Tv,bu ve iffalcon arasında kaldım fakat iffalcon küçük kalıyor
55 inch iffalcon 38 bin tlydi bütçemi çok aşıyorHocam İffalcon 50u95a QD-MİNİ Led, 144 hz , özellikleri iyi Tv,
Nextstar 60 hz özellikleri az Tv
Iffalcon 55u95a da bakabilirsiniz, ama stoklarda kalmadı, Amazon Trendyol Hepsiburada stoklara girmesini takip edin
ben de bunu düşünüyorum fakat 50 inch küçük olur mu olmaz mı emin olamıyorumAlabileceğiniz En İyi Seçenek .
iFFALCON 50U95A 50 İnç Smart TV 4K QD-Mini LED Yüksek Parlaklık HDR 10+ Gaming Google TV, 144Hz Doğal Yenileme Hızı, ONKYO 2.1 Hi-Fi, Dolby Vision Atmos, MEMC, AI Modu, Game Master (2026 Model) : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJ
iFFALCON 50U95A 50 İnç Smart TV 4K QD-Mini LED Yüksek Parlaklık HDR 10+ Gaming Google TV, 144Hz Doğal Yenileme Hızı, ONKYO 2.1 Hi-Fi, Dolby Vision Atmos, MEMC, AI Modu, Game Master (2026 Model) : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJwww.amazon.com.tr
Ortalama Bir Televizyon 127 Cm Ekrana Sahip İşte .ben de bunu düşünüyorum fakat 50 inch küçük olur mu olmaz mı emin olamıyorum
almışken büyük almak istiyorum maç vs izlemek için duvarda ölçtümde biraz küçük geldiOrtalama Bir Televizyon 127 Cm Ekrana Sahip İşte .