Parasına değiyor zaten H27t22c modeli. Bütçesinde düzgün ürün yok ki? Ama C3 diye pazarlamaları saçmaydı o konuda haklısın.c3 ile normal arasındaki tek fark hoperlör mevzusumu ki internette araştırdığımda neredeyse her yer biribirinden farklı parlaklık değeri sunmuş hdr standartları da farklı yazılmış normalde 350nit hdr10 denilirken c3e 450nit hdr400 standardı verilmiş çoğu sayfa soru cevap kısmında c3 yazıldığı için 400 veya 450nit değerini açıklamaya yazarak paylaştı millet bunu görerek aldı ben de dahil adamların kendileri de c3 olduğunu yazmışlar 6.5k az para değil bakalım monitör gelsin ben de incelememi yapacağım ne kadar piyasanın altında bir fiyat dense de piyasanın altında bir kalite alıyoruz diye mutlu olacak değiliz bunu almak yerine üstüne az daha para ekler parasına değecek bir şey alabiliriz beni sinir eden aslında parasını vererek alacağım ürün hakkında doğru düzgün bir bilgi alamıyor olmamız
Bilgi lazımsa bana sorabilirsin H27t22c modeli AUO M270DAN08.b panelini kullanıyor. 400nit parlaklık ve 1200:1 kontrast oranı çıkıyor incelemede. %87.5 DCI-P3 renk gamutuna sahip.
Bu bütçede bu değerleri sunan MSI, Asus, LG, Samsung, Aoc vs görmedim. Yani fiyatını hak ediyor.