İkinci elden alırım yüksek ihtimalle 0 dan giriş seviye model bakasım yokGece vatanda 50k civarlarına iniyor
ZOTAC GeForce RTX 5070 TI GAMING SOLID SFF 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZOTAC GeForce RTX 5070 TI GAMING SOLID SFF 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bunlarda başlangıç veya tepe modeli arasında performans farkı yok. Bende palit gamingpro-s modeli var ve ne fan sesi ne coil whine (artık nasıl yazılıyorsa) hiçbir sorunu yok. Sıcaklıklar şu anda last of us 1 2k ultra ayarlarda taş çatlasın 70 dereceyi gördü.İkinci elden alıcam 50K bütçem var ikinci elden alıcam hangi modellere bakmamı önerirsiniz tier list vs baktım bulamadım hangi modeller üzerinde bakayım face gruplarında bir çok model bulurum diye düşünüyorum
Render yapacağım ondan soğutma biraz önemli bendeBunlarda başlangıç veya tepe modeli arasında performans farkı yok. Bende palit gamingpro-s modeli var ve ne fan sesi ne coil whine (artık nasıl yazılıyorsa) hiçbir sorunu yok. Sıcaklıklar şu anda last of us 1 2k ultra ayarlarda taş çatlasın 70 dereceyi gördü.
bak derim fiyatı iyi duruyor sıfır 60 kRender yapacağım ondan soğutma biraz önemli bende
Öyle diyorsan o zaman biraz şans işi daima. Fan ve coil whine sesleri herhangi bir modelde olabilir veya olmayadabilir. Bir modelin bir kartı sorunsuzken diğerinde ufak sorunlar olabilir. Msi vanguard, asus rog strix veya asus tuf olanlar serin çalışıyor. Sen yinede bi kontrol et ama bunlar işini görür.Render yapacağım ondan soğutma biraz önemli bende
Prime da SFF giriş seviyesi model hocam.bak derim fiyatı iyi duruyor sıfır 60 k
Model derken hocam her markanın üst segment ürünleri belli zaten.İlan yerine model önerisi yok mu
5080 alacaktım bende normalde 70K ya AMP Var onu istiyordum zotac ama 5080 5070 ti arası fark 20k felan ben o paraya 9950x3d felan çözebiliyorum 5070ti yapıpBende arıyorum ama oyun için elbette sanırım 5070ti yerine 5080 alacağım
Senin bütçende Slim veya SFF olmayan kart yok zaten 2.elde bile. Sadece bunu buldum bu kartta iyidir slim modeli değil kalın olanı. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...aming-pro-rtx-5070ti-5070-ti-1309043740/detay5080 alacaktım bende normalde 70K ya AMP Var onu istiyordum zotac ama 5080 5070 ti arası fark 20k felan ben o paraya 9950x3d felan çözebiliyorum 5070ti yapıp