5070Ti hangi modeller sorunsuz ?

ANtiQ08

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,848
İkinci elden alıcam 50K bütçem var ikinci elden alıcam hangi modellere bakmamı önerirsiniz tier list vs baktım bulamadım hangi modeller üzerinde bakayım face gruplarında bir çok model bulurum diye düşünüyorum

Gece vatanda 50k civarlarına iniyor
İkinci elden alırım yüksek ihtimalle 0 dan giriş seviye model bakasım yok

İkinci elden alıcam 50K bütçem var ikinci elden alıcam hangi modellere bakmamı önerirsiniz tier list vs baktım bulamadım hangi modeller üzerinde bakayım face gruplarında bir çok model bulurum diye düşünüyorum
Bunlarda başlangıç veya tepe modeli arasında performans farkı yok. Bende palit gamingpro-s modeli var ve ne fan sesi ne coil whine (artık nasıl yazılıyorsa) hiçbir sorunu yok. Sıcaklıklar şu anda last of us 1 2k ultra ayarlarda taş çatlasın 70 dereceyi gördü.

Bunlarda başlangıç veya tepe modeli arasında performans farkı yok. Bende palit gamingpro-s modeli var ve ne fan sesi ne coil whine (artık nasıl yazılıyorsa) hiçbir sorunu yok. Sıcaklıklar şu anda last of us 1 2k ultra ayarlarda taş çatlasın 70 dereceyi gördü.
Render yapacağım ondan soğutma biraz önemli bende

Render yapacağım ondan soğutma biraz önemli bende
Öyle diyorsan o zaman biraz şans işi daima. Fan ve coil whine sesleri herhangi bir modelde olabilir veya olmayadabilir. Bir modelin bir kartı sorunsuzken diğerinde ufak sorunlar olabilir. Msi vanguard, asus rog strix veya asus tuf olanlar serin çalışıyor. Sen yinede bi kontrol et ama bunlar işini görür.

Bende arıyorum ama oyun için elbette sanırım 5070ti yerine 5080 alacağım

Bende arıyorum ama oyun için elbette sanırım 5070ti yerine 5080 alacağım
5080 alacaktım bende normalde 70K ya AMP Var onu istiyordum zotac ama 5080 5070 ti arası fark 20k felan ben o paraya 9950x3d felan çözebiliyorum 5070ti yapıp

5080 alacaktım bende normalde 70K ya AMP Var onu istiyordum zotac ama 5080 5070 ti arası fark 20k felan ben o paraya 9950x3d felan çözebiliyorum 5070ti yapıp
Senin bütçende Slim veya SFF olmayan kart yok zaten 2.elde bile. Sadece bunu buldum bu kartta iyidir slim modeli değil kalın olanı. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...aming-pro-rtx-5070ti-5070-ti-1309043740/detay
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatı da iyi bence belki 38 39a düşer.

Geri