Valla Diğer Platformları Bilmiyorum Ama Sahibinden İşin Bokunu ÇıkardıDiğer platformlarda ilan açmak için bile para veriyorsun bunu unutma
Ben Audi harici RAM kullanamıyorum malesef bi link atsana sorayım belki elinde vardır.Bir eleman vardı kartları sıfır diye paketleyip elli tane isim değiştiren bu o olsa gerek adam MSİ ram yazmış ama üstüne etiket yapıştırmış milletin aklıyla dalgamı geçiyor bunlar
![]()
Ekran görüntüsü 2026 04 15 152143
Ekran görüntüsü 2026 04 15 152143 resmi indir - Resim Yükle - Hızlı Resimresmim.net
bune laBir eleman vardı kartları sıfır diye paketleyip elli tane isim değiştiren bu o olsa gerek adam MSİ ram yazmış ama üstüne etiket yapıştırmış milletin aklıyla dalgamı geçiyor bunlar
![]()
Ekran görüntüsü 2026 04 15 152143 resmi indir - Resim Yükle - Hızlı Resimresmim.net
Sahibindende kimsenin ilanlara tek tek bakıp onayladığını sanmıyorum. Maksat para kazanmaAsıl etiketi üzerine yapıştırarak zaten ben dolandırıcıyım demiş. Sahibinden herkesi satıcı diye aldığından dolayı içeriye, kendi adı da lekeleniyor.
Yakın da bu duruma da bir el atarlar gibi. Ve atmalılar da. Gerçi bizim memlekette görmediği dokunmadığı arabaya" ucuz buldum satılmasın" diye iban a kaparo gönderen mallar olduğu sürece , Sonrada gönderdikleri kişiden engeli yedikleri sürece biraz zor. Demek çok saflara ulaşıyorlar bir türlü bu kişiler.
Çok zeki zannediyorlar kendilerini ndksmfncmwBir eleman vardı kartları sıfır diye paketleyip elli tane isim değiştiren bu o olsa gerek adam MSİ ram yazmış ama üstüne etiket yapıştırmış milletin aklıyla dalgamı geçiyor bunlar
![]()
elli tane isim değiştirdiler adamlar devam halayeri beylikdüzünde çakalın nasıl bir tanıdıkları varsa adama hiçbir şey olmuyor senelerdir milleti dolandırıyor
ilanlara bak kafayı yersin 3070 3070 ti 3080 80 ti 590 580 5500xt sıfır diye dandik jelatinleme yapmış satıyor alan enayi de çoktur allah bilirÇok zeki zannediyorlar kendilerini ndksmfncmw
BMW ram'lerde 200 devirde sorun yaşanıyor o yüzden ben THY ram'leri kullanıyorum. Biraz tuzlu ama yüksek OC'lerde bu kadar stabil performansı başka hiçbir ram'de denemedim. 19 fazlı anakartınız var ise THY ram öneririm.MSI ramler alınmaz kronik sorunlu mikro fanları çok sesli çalışıyor, ben Asus ya da NVidia harici ram almam.
görünce krize giriyorumelli tane isim değiştirdiler adamlar devam hala
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ilanlara bak kafayı yersin 3070 3070 ti 3080 80 ti 590 580 5500xt sıfır diye dandik jelatinleme yapmış satıyor alan enayi de çoktur allah bilir