Öneri Bu sahibinden dolandırıcıları iyice yoldan çıktı :D

asus rog strix ram yoksa almam aga

Diğer platformlarda ilan açmak için bile para veriyorsun bunu unutma
Valla Diğer Platformları Bilmiyorum Ama Sahibinden İşin Bokunu Çıkardı :)

Önceden Sadece Alıcıya Kesinti Veriyordu .

Asıl etiketi üzerine yapıştırarak zaten ben dolandırıcıyım demiş :) . Sahibinden herkesi satıcı diye aldığından dolayı içeriye, kendi adı da lekeleniyor.

Yakın da bu duruma da bir el atarlar gibi. Ve atmalılar da. Gerçi bizim memlekette görmediği dokunmadığı arabaya" ucuz buldum satılmasın" diye iban a kaparo gönderen mallar olduğu sürece , Sonrada gönderdikleri kişiden engeli yedikleri sürece biraz zor. Demek çok saflara ulaşıyorlar bir türlü bu kişiler.

Bir eleman vardı kartları sıfır diye paketleyip elli tane isim değiştiren bu o olsa gerek adam MSİ ram yazmış ama üstüne etiket yapıştırmış milletin aklıyla dalgamı geçiyor bunlar

Ben Audi harici RAM kullanamıyorum malesef bi link atsana sorayım belki elinde vardır.

Asıl etiketi üzerine yapıştırarak zaten ben dolandırıcıyım demiş :) . Sahibinden herkesi satıcı diye aldığından dolayı içeriye, kendi adı da lekeleniyor.

Yakın da bu duruma da bir el atarlar gibi. Ve atmalılar da. Gerçi bizim memlekette görmediği dokunmadığı arabaya" ucuz buldum satılmasın" diye iban a kaparo gönderen mallar olduğu sürece , Sonrada gönderdikleri kişiden engeli yedikleri sürece biraz zor. Demek çok saflara ulaşıyorlar bir türlü bu kişiler.
Sahibindende kimsenin ilanlara tek tek bakıp onayladığını sanmıyorum. Maksat para kazanma

yeri beylikdüzünde çakalın nasıl bir tanıdıkları varsa adama hiçbir şey olmuyor senelerdir milleti dolandırıyor

Bir eleman vardı kartları sıfır diye paketleyip elli tane isim değiştiren bu o olsa gerek adam MSİ ram yazmış ama üstüne etiket yapıştırmış milletin aklıyla dalgamı geçiyor bunlar

Çok zeki zannediyorlar kendilerini ndksmfncmw

Bana yetki verseler 1 ayda sahibindende tek dolandırıcı bırakmam, ilanı gördüğüm gibi anlıyorum :D Özellikle dolap uygulamasında normal satıcı kadar dolandırıcı var...

yeri beylikdüzünde çakalın nasıl bir tanıdıkları varsa adama hiçbir şey olmuyor senelerdir milleti dolandırıyor
elli tane isim değiştirdiler adamlar devam hala
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok zeki zannediyorlar kendilerini ndksmfncmw
ilanlara bak kafayı yersin 3070 3070 ti 3080 80 ti 590 580 5500xt sıfır diye dandik jelatinleme yapmış satıyor alan enayi de çoktur allah bilir

MSI ramler alınmaz kronik sorunlu mikro fanları çok sesli çalışıyor, ben Asus ya da NVidia harici ram almam.
BMW ram'lerde 200 devirde sorun yaşanıyor o yüzden ben THY ram'leri kullanıyorum. Biraz tuzlu ama yüksek OC'lerde bu kadar stabil performansı başka hiçbir ram'de denemedim. 19 fazlı anakartınız var ise THY ram öneririm.

elli tane isim değiştirdiler adamlar devam hala
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ilanlara bak kafayı yersin 3070 3070 ti 3080 80 ti 590 580 5500xt sıfır diye dandik jelatinleme yapmış satıyor alan enayi de çoktur allah bilir
görünce krize giriyorum

Geri