❌İndirim Bitti! KTC H27T22C-3 2K 210HZ 1MS GTG QHD IPS 6458TL !

şöyle bir yanıt aldım haberiniz olsun

C3 değilmiş zaten bizde sabah öğrendik :D C3 değil diye iade etmek çok mantıksız, bir hareket olur. Son derece uygun fiyatı çünkü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

nassı ya boyun ağrısından koltuğu dibe çektim monitörle eşit olayım diye şimdi de baldırlarım koltuğa değmiyor kalçam uyuştu şimdi 3d yazıcıyla ana monitör için de yükseklik ayarlı ve dönebilir kol basıyorum zamanında 2. monitör için yapmıştım biraz modifiye edip ana monitöre de yapıyorum
Valla monitörün ayak kısmı çok güzel düz yapmislar yer kaplamiyor, ustune birseyler atilabiliyor. Bence tek eksiği monitörün pivot, hoparlor falan boş iş. Oledlere koyuyorlar guzel hoparlorleri :D

Pikselsiz gelen oldu mu arkadaşlar?
siyah ve mavi de gözüken stuck bir tane piksel çıktı tam orta da bunu bilerek mi indirim yaptılar acaba
Monitörün paneli övüldüğü kadar varmış bence R27QE modelden bile daha iyi duruyor. 1 stuck pikselli çıkıp iade de sorun yaşayan oldu mu? Bir tık kararsız kaldım fiyatı da yükseldi iade edersem tekrar alamam göze batan bir piksel değil sadece siyahta belirgin mavi de bile pek belirgin değil

siyah ve mavi de gözüken stuck bir tane piksel çıktı tam orta da bunu bilerek mi indirim yaptılar acaba
Monitörün paneli övüldüğü kadar varmış bence R27QE modelden bile daha iyi duruyor bence. 1 stuck pikselli çıkıp iade de sorun yaşayan oldu mu? Bir tık kararsız kaldım fiyatı da yükseldi iade edersem tekrar alamam göze batan bir piksel değil sadece siyahta belirgin mavi de bile pek belirgin değil
1 pikselden bence iade etmeyin, sadece testte görüyorsan.

Monitörün paneli övüldüğü kadar varmış bence R27QE modelden bile daha iyi duruyor. 1 stuck pikselli çıkıp iade de sorun yaşayan oldu mu? Bir tık kararsız kaldım fiyatı da yükseldi iade edersem tekrar alamam göze batan bir piksel değil sadece siyahta belirgin mavi de bile pek belirgin değil

İadede sıkıntı çıkarmıyor ama stuck piksel çıktı deme memnun kalmadım falan de. İstersen mikrofiber bir bezle fazla bastırmadan nazikçe pikseli ovala bu şekilde geçebiliyor geçen bir monitörde bu şekilde 4-5 tane stuck pikseli normale döndürdüm ölü pikselde bir işe yaramıyor ama stuck piksel düzelebiliyor

1 pikselden bence iade etmeyin, sadece testte görüyorsan.
evet sadece siyahta belirgin yüksek ihtimal etmeyeceğim 1 tane stuck olduğu için düzelme ihtimali de var
İadede sıkıntı çıkarmıyor ama stuck piksel çıktı deme memnun kalmadım falan de. İstersen mikrofiber bir bezle fazla bastırmadan nazikçe pikseli ovala bu şekilde geçebiliyor geçen bir monitörde bu şekilde 4-5 tane stuck pikseli normale döndürdüm ölü pikselde bir işe yaramıyor ama stuck piksel düzelebiliyor
evet ölü piksel değil dediğinizi yaptım az önce pek etki etmedi JScreenFix denedim bakalım zamanla ara ara deneyeceğim bir ihtimal normale dönebilir çok sırıtmıyor

Teslim alıp deneyimleyen arkadaşlar ölü pixel ışık sızması ghosting gibi konularda nasıl problem varmı

Teslim alıp deneyimleyen arkadaşlar ölü pixel ışık sızması ghosting gibi konularda nasıl problem varmı
Işık sızması yok, IPS glow az. Renkler güzel. Ölü piksel yok. Benim panelde ufak bi hata var ondan mecbur iade edeceğim, beyaz ve yeşil renkte gökkuşağı deseninde dalgalanma var. Yoksa güzel monitör iade etmezdim belki değişim isterim.

Işık sızması yok, IPS glow az. Renkler güzel. Ölü piksel yok. Benim panelde ufak bi hata var ondan mecbur iade edeceğim, beyaz ve yeşil renkte gökkuşağı deseninde dalgalanma var. Yoksa güzel monitör iade etmezdim belki değişim isterim.
Teşekkür ediyorum hocam hayırlısı olsun

Nasıl bi şey hocam o dalgalanma videoda falan gözüküyor mu? Benimde ürün yeni geldi test ettiğim kadarıyla bir sorun gözükmüyor. Sadece aşırı hız ayarını neyde kullanmalıyım onu merak ettim.

Geri