🔥İndirim Amazon 15.000TL 1.500TL / 7.500 750TL indirim kodu : AMZN1500 / AMZN750

Hifiman ananda nano tercih ettim planar magnet olarak
Bende baya baktım hifiman lara ama hatta dün hifiman ananda alacaktım amazon depoda 3,4 gündür sepette durdu 18bin küsüre geliyordu masraf açısından beklemeye aldım fiio ft1 kullanıyorum şuan, planar magnet te oyun deneyimi nasıl emin olamadığım için masrafsız girmek istemedim, siz müzik harici oyun vs içinde kullanmayı düşünüyor musunuz. nano modeli benim baktığımda daha yeni model kalıyor birde ne kadara denk geldi size

Bende baya baktım hifiman lara ama hatta dün hifiman ananda alacaktım amazon depoda 3,4 gündür sepette durdu 18bin küsüre geliyordu masraf açısından beklemeye aldım fiio ft1 kullanıyorum şuan, planar magnet te oyun deneyimi nasıl emin olamadığım için masrafsız girmek istemedim, siz müzik harici oyun vs içinde kullanmayı düşünüyor musunuz. nano modeli benim baktığımda daha yeni model kalıyor birde ne kadara denk geldi size
Ben çok oyun için kullanmıyorum genelde müzik için kullanıyorum oyun oynadığımda da rekabetçi oyun oynamıyorum pek o yüzden sahne genişliği yüksek olan planar kulaklık tercih ettim kuponla birlikte 22k ya denk geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,605
Üyeler
193,090
Son üye
youtuber75
Geri