🔥İndirim Yandex ai ile 3 aylık TOD süper dolu hediye!

bu ucube şeyle 5 gün uğraşacağınıza gidin 200 lira verin r10'dan satanlardan alın kodu

bu ucube şeyle 5 gün uğraşacağınıza gidin 200 lira verin r10'dan satanlardan alın kodu

En son r10'dan bir hesap alayım dedim her gün patladı, şifre değiştirildi, sürekli yenisini verdiler verilen de patladı vs. Artık orası çok da güvenilir bir platform değil, bu dediğim de binlerce referansı olan insanlardı hani rastgele referansız satıcılar değildi.

En son r10'dan bir hesap alayım dedim her gün patladı, şifre değiştirildi, sürekli yenisini verdiler verilen de patladı vs. Artık orası çok da güvenilir bir platform değil, bu dediğim de binlerce referansı olan insanlardı hani rastgele referansız satıcılar değildi.
Hesap değil kod alacaksın

Ben aldım bu kodu tanımladım pc den yani web de haftanın maçları diyor basket tenis felan gösteriyor. Süperlig yok yanlış birşeymi yaptım acaba yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Ben aldım bu kodu tanımladım haftanın maçları diyor basket tenis felan gösteriyor. Süperlig yok yanlış birşeymi yaptım acaba yardımcı olursanız sevinirim.

hocam tod sitesine gir hesabım bölümüne gir paketlerim bölümünü bir kontrol et

Edit: hocam sen deyince kontrol ettim şuan maç olmadığı için bir şey göremiyorsun lig maçı olduğu gün girip bakarsan o zaman izleyebilirsin mesela cuma günü.

Son düzenleme:
hocam tod sitesine gir hesabım bölümüne gir paketlerim bölümünü bir kontrol et

Edit: hocam sen deyince kontrol ettim şuan maç olmadığı için bir şey göremiyorsun lig maçı olduğu gün girip bakarsan o zaman izleyebilirsin mesela cuma günü.
Biraz kurcalayınca buldum. Web’de üstteki spor sekmesine tıklayınca gelen ekranda kanallar görünmüyor ama uygulamada aynı yerde kanallar görünüyor. Web’de ise üstteki “Canlı TV” sekmesinden spor bölümüne girince (üstteki spor sekmesinden değil), açılan sayfanın altındaki “Kanallar” bölümünden erişilebiliyor. Yapamayanlar için senin nezdinde belirtmiş olayım.

Son düzenleme:
TV'de app de izletmiyorsa paket kapsamıyorsa TV'yi, browserdan todtv.com.tr ye giriş yapıp izleyebiliyorsunuz. Bunu daha önce de bir konuda paylaşmıştım.

TV'de app de izletmiyorsa paket kapsamıyorsa TV'yi, browserdan todtv.com.tr ye giriş yapıp izleyebiliyorsunuz. Bunu daha önce de bir konuda paylaşmıştım.
Yok benim olayım pc ileydi onuda hallettim yukarıdaki mesajda belirttim.

3 aylık hediye tod aldım yandexten,her yerden izleyebiliyorum, TV telefon PC vs

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,184
Üyeler
192,938
Son üye
Expp33
Geri