Oled Monitör Öneris Verirseniz Sevinirim Acıklamaya 2Tane Bıraktım?

Sanırım Asus'un modelleri liste dışı
Bu fiyattaki MSI modeller Asus olandan daha iyi. MSI yerine önerebileceğim Asus modeller Hepsiburada da bu fiyat bandında yok. Xg27acdms, xg27aqwmg vb modeller olsa önerirdim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

üçünden hangisi abi sence
Uzun ömürlülük açısından qd oled kullanıcı değerlendirmelerine göre daha güvenilir duruyor. Ama kesin bir bilgi yok. HDR da daha canlı renkler ve daha az yansıma istersen MSI, ışık altında daha iyi siyah derinliği ve genel olarak daha iyi bir kaplama istersen LG.

İkiside glossy ama MSI ve gigabyte da yansıma önleyici katman var. Bu sayede daha az yansıma yapıyorlar. Ancak lg daha kolay temizlenebilen ve ışık altında daha iyi siyah derinliği sağlayan bir kaplamaya sahip.

Renk MSI
Yansıma MSI
SDR parlaklık yakınlar
Işık altında siyahlar LG
Işık altında algılanan kontrast LG
HDR parlaklık LG

Bu fiyattaki MSI modeller Asus olandan daha iyi. MSI yerine önerebileceğim Asus modeller Hepsiburada da bu fiyat bandında yok. Xg27acdms, xg27aqwmg vb modeller olsa önerirdim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Uzun ömürlülük açısından qd oled kullanıcı değerlendirmelerine göre daha güvenilir duruyor. Ama kesin bir bilgi yok. HDR da daha canlı renkler ve daha az yansıma istersen MSI, ışık altında daha iyi siyah derinliği ve genel olarak daha iyi bir kaplama istersen LG.

İkiside glossy ama MSI ve gigabyte da yansıma önleyici katman var. Bu sayede daha az yansıma yapıyorlar. Ancak lg daha kolay temizlenebilen ve ışık altında daha iyi siyah derinliği sağlayan bir kaplamaya sahip.

Renk MSI
Yansıma MSI
SDR parlaklık yakınlar
Işık altında siyahlar LG
Işık altında algılanan kontrast LG
HDR parlaklık LG
Biri QD biri tandem woled siz olsanız hangisini alırdınız ?

@Çatlı Reis in konularına bakın hocam o da bir kaç gündür arayış içerisinde çok inceleyen bir arkadaş

Biri QD biri tandem woled siz olsanız hangisini alırdınız ?
Paylaştığım LG tandem değil 3.nesil trueblack glossy kaplamalı woled. LG nin 4.nesil glossy kaplamalı tandem woled monitörünü görmedim.

Kaplama farkından ötürü bir tık daha LG ye yakınım.

Tandem olanını istiyorsanız 27gx700a-b bakmanız gerekiyor ama o model mat kaplama. Eğer glossy tandem isterseniz xg27aqwmg almalısınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,160
Üyeler
192,907
Son üye
Günay Deniz
Geri