❌İndirim Bitti! FAZEON 2K 150HZ 27 İnç Beyaz IPS Monitör 4.923 TL

şu monitörü mediamarktta gezerken bir aile çocuğuna 2k monitor arıyordu 12 bin gibi bir fiyat verdiler mediamarktta aile vazgeçti çocuk üzgün satış danışmanı yanından ayrılınca yanaştım ailenin yanına şu fiyata şurada var dedim forumda bir arkadaş konusunu açmıştı çocuğunda aileninde yüzü gülmüştü telefondan almaya çalışıyordu baba direkt :D

şu monitörü mediamarktta gezerken bir aile çocuğuna 2k monitor arıyordu 12 bin gibi bir fiyat verdiler mediamarktta aile vazgeçti çocuk üzgün satış danışmanı yanından ayrılınca yanaştım ailenin yanına şu fiyata şurada var dedim forumda bir arkadaş konusunu açmıştı çocuğunda aileninde yüzü gülmüştü telefondan almaya çalışıyordu baba direkt :D
Alım gücü düşen yüce milletimize 3 kuruş katkımız olduysa ne mutlu.

300 world puan veriyor yapı krediye peşine 6 taksit 4.5 kya geldi harika

Alınır mı sence 4800e 300de puan geliyor karta
paneli lg olduğu için alınabilir bence zaten fiyatında özellikleriyle rakipsiz. fazeonda ürünler karma kötüsü de var iyisi de bu iyi denilebileceklerden bence.

Lg ips panellerin kaliteli sanılması her seferinde gümletiyor, lg kendi orta üst seviye ips monitörlerinde bile kendi panellerini tercih etmiyor.

WORLD 300 TL puan kampanyası iyiymiş.

8 bit / NTSC 72% / Adobe RGB 95% / DCIP3 94% / sRGB 99% giriş seviyesi bir monitör gibi duruyor.

Beyler monitörün siyahını aktif kullanıyorum DP kablo ile geliyor o açıdan iyi ama renkler bir tık soluk ona göre ama 5k₺ dan almıştım ben 2k 144hz ben çok memnunum.

WORLD 300 TL puan kampanyası iyiymiş.

8 bit / NTSC 72% / Adobe RGB 95% / DCIP3 94% / sRGB 99% giriş seviyesi bir monitör gibi duruyor.
giriş evet. ama fiyatı göze alınca çok mantıklı bence. siyah olsa direkt alırdım 2. monitör olarak. beyaz siyah saçma olur 2 monitör.

4000e warp 27inc curved 1080p pivot almıştım mediamarketten bir kac ölü piksel cikti.
Bunu da mi alsam diye düşünüyorum.
Oyunla isim yok.

Lg ips panellerin kaliteli sanılması her seferinde gümletiyor, lg kendi orta üst seviye ips monitörlerinde bile kendi panellerini tercih etmiyor.
Doğru. Ben bayağı bir modele bakmıştım zamanında orta-üst modellerde genel olarak BOE ve TCL panel kullandıklarını gördüm. Hızlı VA monitörler TCL, kaliteli IPS monitörler BOE kullanıyor daha çok.

Geri