Ucuz direksiyon seti önerisi

terebayt

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,518
Arkadaşlar direksiyon seti önerisi lazım çok kullanmayacam ama ETS 2, Forza horizon 4 falan oynarken kullanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Var mı 200TL ye direksiyon seti? En az kaç TL direksiyon setleri?

Arkadaşlar direksiyon seti önerisi lazım çok kullanmayacam ama ETS 2, Forza horizon 4 falan oynarken kullanırım.

Var mı 200TL ye direksiyon seti? En az kaç TL direksiyon setleri?
200 tl ye olduğunu düşünmüyorum. kaliteli bir direksyon seti için 1500 civarı verilmeli bence, o da ikinci elden.

900 derece altı almayın bence. Çünkü zevk vermekten çok oyunu berbat ediyor. Para biriktirip en azından bir Driving Force GT almaya bakın.

Bence 180 derece hiç alma oyunlarda eziyet çekersin kaza yapıp durursun hele forzada hiç çekilmez aynı şekilde ets de öyle

Bu arada G29 kullanan birisi olarak söylüyorum direksiyonlar bir süre sonra sıkıyor ayrıca özel direksiyon takmak için rahat bir masan veya tutacağın yoksa çok rahatsız edici oluyor masadan uzak oturmak o yüzden ben satıyorum G29 umu alıcı yok daha

O zaman ben en iyisi direksiyon seti almiyim azıcık eğlence için.

Bu arada G29 kullanan birisi olarak söylüyorum direksiyonlar bir süre sonra sıkıyor ayrıca özel direksiyon takmak için rahat bir masan veya tutacağın yoksa çok rahatsız edici oluyor masadan uzak oturmak o yüzden ben satıyorum G29 umu alıcı yok daha
Kaç TL ye satıyorsun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,442
Üyeler
188,934
Son üye
raen1911
Geri