helpyardımplz
80+ Silver
Çok biliyorsun ya öner de görelim.abartma 700 800e halledilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
2.el
Çok biliyorsun ya öner de görelim.abartma 700 800e halledilir
2.el
Katılıyorum. Ben de bir yılı aşkın bir süre önce G29 aldım. En başlarda çok oynadım, hevesimi aldım, şimdi kutusunda yatıyor aylardır. Çok nadiren açıp, bir saat oynayıp topluyorum yine.Bu arada G29 kullanan birisi olarak söylüyorum direksiyonlar bir süre sonra sıkıyor ayrıca özel direksiyon takmak için rahat bir masan veya tutacağın yoksa çok rahatsız edici oluyor masadan uzak oturmak o yüzden ben satıyorum G29 umu alıcı yok daha
2000 lira biraz ucuz değil mi?
Gezse bile almanı önermem ben aynı şekilde 2000 liraya HTC Vive sanal gerçeklik gözlüğü aldım bilgisayara USB ve HDMI ile bağlanan böyle kaliteli olanlardan artık onu da oynamıyorumBende o kadar para ne gezer.
1 aydır alıcı yok ayrıca 2018 de 2000 liraya almıştım aynı paraya satmış olacağım olaya dolar olarak bakarsan zarardayım da TL olarak zarada değilim2000 lira biraz ucuz değil mi?
Arkadaşın bahsettiği G29, vitesiyle beraber en ucuz 3600-3700'den başlıyor o yüzden dedim.Direksiyon setlerine göre ucuz sayılır bence
Kampanya başlatıyorum kullanmadığınız ürünleri bana verin kampanya adı da Terebayta destekGezse bile almanı önermem ben aynı şekilde 2000 liraya HTC Vive sanal gerçeklik gözlüğü aldım bilgisayara USB ve HDMI ile bağlanan böyle kaliteli olanlardan artık onu da oynamıyorum
Ben bunu zaten kullanıyorum hatta forumda incelemesini de yazdım.Hocam ben direksiyon setinin yerine bunu öneririm o fiyattaki şeylerden daha keyifli bir ürün.
Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad | Monster Notebook
Monster Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad ile oyun dünyasına farklı bir açıdan bakın! Kablosuz Gamepad'in ergonomik tasarımıyla ipleri elinize alın!www.monsternotebook.com.tr
Ben 2019 Ocak ayında 1750 civarına almıştım ama satmayı düşünmüyorum. Devir eldekilerin kıymetini bilme devri. Ne olacağı belli değil.Gezse bile almanı önermem ben aynı şekilde 2000 liraya HTC Vive sanal gerçeklik gözlüğü aldım bilgisayara USB ve HDMI ile bağlanan böyle kaliteli olanlardan artık onu da oynamıyorum
1 aydır alıcı yok ayrıca 2018 de 2000 liraya almıştım aynı paraya satmış olacağım olaya dolar olarak bakarsan zarardayım da TL olarak zarada değilim
Kampanya başlatıyorum kullanmadığınız ürünleri bana verin kampanya adı da Terebayta destek
Ben bunu zaten kullanıyorum hatta forumda incelemesini de yazdım.