200 tl ye olduğunu düşünmüyorum. kaliteli bir direksyon seti için 1500 civarı verilmeli bence, o da ikinci elden.Arkadaşlar direksiyon seti önerisi lazım çok kullanmayacam ama ETS 2, Forza horizon 4 falan oynarken kullanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Var mı 200TL ye direksiyon seti? En az kaç TL direksiyon setleri?
abartma 700 800e halledilir200 TL ye olduğunu düşünmüyorum. kaliteli bir direksyon seti için 1500 civarı verilmeli bence, o da ikinci elden.
2.elabartma 700 800e halledilir
abartma 700 800e halledilir
2.el
Kanka bu fiyata daha iyisi çıkar mı sanmıyorum zatenBunu buldum sizce nasıl?![]()
SNOPY USB-V18 Oyun Direksiyonu
SNOPY USB-V18 Oyun Direksiyonu fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
Kanka bu fiyatlara bakma keyif alamazsın kullandığımdan biliyorum.Bunu buldum sizce nasıl?![]()
SNOPY USB-V18 Oyun Direksiyonu fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
Ben bunu almıştım ETS2 de çalışmadı iade ettim sonra Logitech G29 aldım olduBunu buldum sizce nasıl?![]()
Kaç TL ye satıyorsun?Bu arada G29 kullanan birisi olarak söylüyorum direksiyonlar bir süre sonra sıkıyor ayrıca özel direksiyon takmak için rahat bir masan veya tutacağın yoksa çok rahatsız edici oluyor masadan uzak oturmak o yüzden ben satıyorum G29 umu alıcı yok daha
2000O zaman ben en iyisi direksiyon seti almiyim azıcık eğlence için.
Kaç TL ye satıyorsun?