5800X3D 10Yıl Versiyonu Görüldü!

deger bendede 5600 var 5800x3d nin inanılmaz bir oyun performansı var hala

Keşke am4 işlemciler fahiş fiyattan satılmasa da rahatça yükseltme yapabilsek 5800x3d falan.
Daha 5600 alamayanlar var, adamlar 5-5.5 lira fiyat koyuyorlar 😑
bence 32 şart geçen spiderman 2 oynayayım dedim 23 gb ram yiyordu üstüne 12 gb vram yetmiyordu az biraz optimal ayar çektim ama ram tüketimi gene 20 ye düştü artık 16 yeterli degil uzun süreli kullanım istiyorsan 32 şart
evet ben de öyle düşünüyorum hatta o sebepten win10 kullanıyorum hala, win11 çok ram yiyormuş diye duydum. Teşekkürler hocam cevaplarınız için

Keşke am4 işlemciler fahiş fiyattan satılmasa da rahatça yükseltme yapabilsek 5800x3d falan.
Daha 5600 alamayanlar var, adamlar 5-5.5 lira fiyat koyuyorlar 😑

evet ben de öyle düşünüyorum hatta o sebepten win10 kullanıyorum hala, win11 çok ram yiyormuş diye duydum. Teşekkürler hocam cevaplarınız için
ben format attıgımda windows 11 e geçmiştim mecburen en güzeli olsun diye ama artık gözümde alıştı win10 beni sarmaz artık :D

R7 6800X3D çıkarmak varken boş işler yapıyorlar. Alıcısı çok işte yapsanıza yav anlamıyorum bunları.

Bu 5800x3d ne zaman gelecek tr ye 10 yıl edition u arkadaşa alıcakta fiyatı şuanki saçma fiyatlara nazaran makul çıkar mı ve ne zaman gelicek bilgilendirebilir misiniz lütfen

bence 32 şart geçen spiderman 2 oynayayım dedim 23 gb ram yiyordu üstüne 12 gb vram yetmiyordu az biraz optimal ayar çektim ama ram tüketimi gene 20 ye düştü artık 16 yeterli degil uzun süreli kullanım istiyorsan 32 şart

+16 GB Ram takviyesini uygun fiyata yapabilme şansım ve en az 1 TB SSD sahibi olsam AM4 sistemden devam ederdim ama RAM, SSD ve bir de 3D işlemci 40 bin TL falan eder. Kesin olarak sonraki nesle geçiş yapacağım için SSD bile almıyorum.

O kadar çok 3D işlemci olmaya başladı ki ipin ucu kaçıyor yavaştan sanki :)

Hocam sizce bu çıkacak işlemci R9 5900X'de iyi olur mu ? sistemi am5e geçirecektim eğer böyle bir şey olursa işlemci değişikliği yaparım direk. Bir de şu anda am4 üzerinde R9 5900X'den güçlü işlemci var mı R9 5950X harici

R7 6800X3D çıkarmak varken boş işler yapıyorlar. Alıcısı çok işte yapsanıza yav anlamıyorum bunları.
Ellerinde o hızları destekliyecek soğutacak ısı sorunu olmuyacak o performansı verecek eski nanometre çip yoksa adamlar napacak?

Ellerinde o hızları destekliyecek soğutacak ısı sorunu olmuyacak o performansı verecek eski nanometre çip yoksa adamlar napacak?
Eski nanometre olması da gerekmiyor ki zaten şuan sattıkları şey sıfırdan üretiliyor ellerinde kalan çipler değil bunlar. Ellerindeki 3 yıl önce zaten sattıkları hazır mimariyi olduğu gibi tekrar ürettirmek yerine biraz elden geçirebilirlerdi.

Eski nanometre olması da gerekmiyor ki zaten şuan sattıkları şey sıfırdan üretiliyor ellerinde kalan çipler değil bunlar. Ellerindeki 3 yıl önce zaten sattıkları hazır mimariyi olduğu gibi tekrar ürettirmek yerine biraz elden geçirebilirlerdi.
7500f-5800x3d 5700x3d 7600 gibi işlemcilerin hepsini çöpe atman demek oluyor fiyatlandırma değişir am4 ten am5 geçecek olanlar geçmez anakart ve Ram satışı olmaz extra bu Ram krizi varken birde öyle bir şey yapma şansları varsa bile yapmazlar

Valla ben sırf ram fiyatlarından dolayı am5 sisteme geçmiyorum, güzel bir am4 işlemcisi çıkartsınlar 5600ü satıp geçelim yeterli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,003
Üyeler
192,854
Son üye
Smhtyl
Geri