Çözüldü✓ Lian li o11 dynamic mini v2'ye kaç tane reverse kaç tane düz fan lazım?

1lorianz

80+
Reaksiyon skoru
39
İlk defa sistem toplayacağım ve lian li o11 dynamic mini v2 almaya karar verdim.Yanında AsiaHorse nyota 120mm fanı almaya karar verdim.Sıvı soğutmayıda 240 yada 360mm alacagım ve kasada toplam 8 ya da 9 tane fan oluyor.Bu fanların kaç tanesi reverse kaç tanesi düz olmalı yardım eder misiniz? Çok bir bilgim yok.

alta düz yana reverse arkaya duz sıvının fanlarda duz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

pardon yanlıs olmus

pardon yanlıs olmus
alta reverse yana reverse arkaya düz üste düz

vrm sıcaklıklarını kontrol altında tutabiliyorsan ya da deneyebilirsin kullandığın fana göre full reverse sadece üste sıvı soğutucuyu egzoz olarak kullanabilirsin bunu söyleme nedenim genelde fanlar 3 lü şekilde satılınca uygun olur. 6 reverse yapıp 3 de sıvı soğutucuyla kullnabilirsin. bununla ilgili bir içerik bulursam paylaşırım. 3 4 derece fark ediyordu hatırladığım deneyimlediğim kadarıyla

bu saçma şeyler deneyen kişiye bakabilirsin aklında farklı şeyler varsa :D

bu saçma şeyler deneyen kişiye bakabilirsin aklında farklı şeyler varsa :D
Full egzoz yapımı kasa içinde hava boğuluyorsa işe yarar diğer türlü fresh havayla dolaşım en iyisi

full ıntake top ex kast etmiştim anlatamamışım heralde
Full egzoz yapımı kasa içinde hava boğuluyorsa işe yarar diğer türlü fresh havayla dolaşım en iyisi

pardon

tam hatırlamıyorum ama biz şöyle bişey yapmıştık sanki görünen fanlar lcd idi

4 DÜZ FAN 3ü üstte sıvı soğutmanın biri egzos fanı diğerler reserve 3 alta 2 yan tarafa
Bende öyle düşünmüştüm zaten sagol degerlendircem

vrm sıcaklıklarını kontrol altında tutabiliyorsan ya da deneyebilirsin kullandığın fana göre full reverse sadece üste sıvı soğutucuyu egzoz olarak kullanabilirsin bunu söyleme nedenim genelde fanlar 3 lü şekilde satılınca uygun olur. 6 reverse yapıp 3 de sıvı soğutucuyla kullnabilirsin. bununla ilgili bir içerik bulursam paylaşırım. 3 4 derece fark ediyordu hatırladığım deneyimlediğim kadarıyla
Daha ekran kartını almadım hocam 3 ayda teker teker indirimlerden toplayacagım sagolun

tam hatırlamıyorum ama biz şöyle bişey yapmıştık sanki görünen fanlar lcd idi
Sol taraftaki fan yerinde filtre yok diye biliyorum kasa bugun gelecek bakarım bu da mantıklı teşekkürler

Filtre taksanda kasanın haftalık Bi temizle hocam en azından hava tut fanları çevirmeden tut

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,207,587
Üyeler
193,439
Son üye
yasark
Geri