Sistemimi satıp nasıl yükseltebilirim?

DoğukanYzc

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
607
Arkadaşlar sistem özelliklerim şu şekilde;
RTX 3060 12GB Asus Rog Strix
Corsair Vengeance 32 gb ram
İ7 11700F
Corsair H150İ Elite 360mm Sıvı Soğutma
Samsung 1TB M2 Ssd
Patriot Burst 480GB Ssd
Asus Z 590P Prime Anakart
Bu sistemimi satıp DDR5 e geçmek istiyorum. Fiyat olarak kaça satıp sistemimi yükseltebilirim ?

Arkadaşlar sistem özelliklerim şu şekilde;
RTX 3060 12GB Asus Rog Strix
Corsair Vengeance 32 gb ram
İ7 11700F
Corsair H150İ Elite 360mm Sıvı Soğutma
Samsung 1TB M2 Ssd
Patriot Burst 480GB Ssd
Asus Z 590P Prime Anakart
Bu sistemimi satıp DDR5 e geçmek istiyorum. Fiyat olarak kaça satıp sistemimi yükseltebilirim ?
sıvı ve ssd yi satma gerisini sat derim fiyatlandırma konusunda bir şey diyemeyeceğim

sıvı ve ssd yi satma gerisini sat derim fiyatlandırma konusunda bir şey diyemeyeceğim
Teşekkür ederim. Dediğiniz parçalar elimde kalıcak fakat öbür parçaları toplu satmak istiyorum ortalama ne kadar'a satabilirim tahmininiz var mı ? Piyasada fiyatlar çok değişken bu sebepten dolayı soruyorum.

Teşekkür ederim. Dediğiniz parçalar elimde kalıcak fakat öbür parçaları toplu satmak istiyorum ortalama ne kadar'a satabilirim tahmininiz var mı ? Piyasada fiyatlar çok değişken bu sebepten dolayı soruyorum.
evet bende bu yüzden türkiyede 2. el fiyatlarını takip etmiyorum cidden ne desem boş olur şöyle yapabilirsiniz her parçanın en ucuz fiyatına bakın üstüne 500 falan ekleyin hepsini toplayıp o fiyata satın gece gece beynim anca bu kadar çalışıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,218,659
Üyeler
197,523
Son üye
TekHilal
Geri