Ben direkt bastım ucmusdu valla ddr5 ram alabildim ama iptal olur odarog 5070 i umarım burdan biri almıştır taksit yaparken gitti
Ben direkt bastım ucmusdu valla ddr5 ram alabildim ama iptal olur odarog 5070 i umarım burdan biri almıştır taksit yaparken gitti
Ne kadardı hocam?rog 5070 i umarım burdan biri almıştır taksit yaparken gitti
5070 kaç paraydıİyi fiyata gitmiş. Kaç taksit vardı 6 mı
Orası öyle de DFS daha önce 5060 Ti 16GB'ı Amazon'da 7ye mi ne koydu 1 gün sonra iptal etti. Vatan ile karıştırmamak lazım o olay istisnaydı tamamen.Hiç belli olmaz 4 stoktu belkide gönderir vatan bile fiyat hatasını kabul etti gerçi bir çok üründe yaptı hatayı mecbur kabul ettigönderirse çok iyi fiyat tanesini 10k dan satsan örnek tabii 3.1k üzerine satabildiğin sürece gene kardasin @firefly07
Ne kadardı 5070 gerçi 9070xt varken çok cuzi bir fiyat değilse alınmazNe kadardı hocam?
Dün nbirisi yazmısıd thh verdim diye bende konuyu geminiye sordugumda. Fahiş fiyat hatası yoksa yani 3000 tllik ürün 300tlye düşmediyse ücret kartınızdanda çekildiyse siparis olusduysa mesafeli satış sözleşmesi devreye girer size o fiyattan ürünü vermek zorundalar dedi.? Sizce ugrasılır mı thh vbHiç belli olmaz 4 stoktu belkide gönderir vatan bile fiyat hatasını kabul etti gerçi bir çok üründe yaptı hatayı mecbur kabul ettigönderirse çok iyi fiyat tanesini 10k dan satsan örnek tabii 3.1k üzerine satabildiğin sürece gene kardasin @firefly07
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
5070 kaç paraydı
27ye düsmüstü galibaNe kadardı 5070 gerçi 9070xt varken çok cuzi bir fiyat değilse alınmaz
5070 25 k altına gittiyse Süper ROG üstüne
Entegrasyon hatası diyip skipleyebiliyorlar o durumu. Ben hepsiburadadan 60k lık rami 5k gibi bi fiyata çekmiştim iptal olmuştu thh ye verdim satıcıyı haklı buldular.Dün nbirisi yazmısıd thh verdim diye bende konuyu geminiye sordugumda. Fahiş fiyat hatası yoksa yani 3000 tllik ürün 300tlye düşmediyse ücret kartınızdanda çekildiyse siparis olusduysa mesafeli satış sözleşmesi devreye girer size o fiyattan ürünü vermek zorundalar dedi.? Sizce ugrasılır mı thh vb
27ye düsmüstü galiba
sanal kart varda o dediğin taktik hiç aklıma gelmediSanal kart tanımlayıp sonra taksit yapsaydın ya reis. Büyük hata yapmışsın. Bir de gaming trio 5070 değil miydi?
6 taksit vardı bonustaİyi fiyata gitmiş. Kaç taksit vardı 6 mı
%10 indirimle 27 e geliyorduNe kadardı hocam?
Boşuna demiyoruz bir süre açık tutma sen diye.Botu ne zaman kapatsam akıyor yemin ederim
Çok hayat kurtaran taktik, taksit seçerek depodan alabildiğim tek ürün 5090 Astral'dı.sanal kart varda o dediğin taktik hiç aklıma gelmedi
6 taksit vardı bonusta
%10 indirimle 27 e geliyordu
İyi fiyat aslında hesanal kart varda o dediğin taktik hiç aklıma gelmedi
6 taksit vardı bonusta
%10 indirimle 27 e geliyordu