Minecraft Server İçin PC Önerisi

Tek çekirdek performansı daha önemli diye biliyorum mc için 64 gb ram alabilirim ddr4 çok zorlamaz. 32 ile başlarım ama büyük ihtimalle
64gb yapma işlemciye yüklen ekran kartı gt 730 olsa bile yeter

selam kankam bu serverı ne için kuracaksın çok merak ettim. 100 kişi de az değil çünkü, ilgimi çeken bişey olura belki ben de arkaadaşlarımla gelebilirim
Asıl amacım sunucunun kendi ekonomisinin oluşması millet girip deli gibi kasılsın istiyorum farmlar,gizli baseler, pvp,anarşi olacak ama bir takım sınırlamalar ve korumalar da beraberinde gelecek.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

64gb yapma işlemciye yüklen ekran kartı gt 730 olsa bile yeter
Ekran kartı almayacağım direk :) kendi goruntu veren bir islemci alirsam gerek yok ama goruntu vermiyorsa kendi ucuz bir gpu alırım.

Dünyaya world border atacağım zaten zamanla büyüteceğim. Preupload yapacağım dünyayı cpuya binen yük düşsün diye chunk açılmaz sürekli rahatlar baya.

selam kankam bu serverı ne için kuracaksın çok merak ettim. 100 kişi de az değil çünkü, ilgimi çeken bişey olura belki ben de arkaadaşlarımla gelebilirim
Minigameler, bounty koyma vs. vs. oyuncu lazım ki hataları düzeltip yeni eklemeler yapabileyim gelirseniz mutlu olurum.

Bence herhangi bir ekran kartı al apu işlemci alma onların işlem gücü normal işlemcilere göre biraz düşük olabiliyor

Biraz düşündüm ve vds almanın daha mantıklı olduğuna karar verdim kendim evde stabil bir hizmet sunamam çünkü bir noktadan sonra. En kısa zamanda sunucuyu kullanıma sunacağım (2-3 haftayı bulur). Sunucuda oynayıp gelişimine katkıda bulunmak isterseniz mutlu olurum :)

Biraz düşündüm ve vds almanın daha mantıklı olduğuna karar verdim kendim evde stabil bir hizmet sunamam çünkü bir noktadan sonra. En kısa zamanda sunucuyu kullanıma sunacağım (2-3 haftayı bulur). Sunucuda oynayıp gelişimine katkıda bulunmak isterseniz mutlu olurum :)
katılmak ve sana katkıda bulunmak isterim sunucunun adını söylersen ve açıldığında hatırlatırsan gelirim arkadaşlarımla:)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,514
Üyeler
193,420
Son üye
SAPLANTI
Geri