❌İndirim Bitti! Thunderobot RS16 AMD Ryzen 9-9850HX GeForce RTX 5070 + 32GB Laptop 70.899,00 ₺!

ürünlerde bi sorun yaşarsanız muhattap alanınız aldığınz yer değil önce thh sonra mahkeme oluyo ona göre bir şey alacaksınız alın. çünkü bana öyle yaptılar mahkemeye verin mahkemenin kararına göre karar veririz yazdılar.

ürünlerde bi sorun yaşarsanız muhattap alanınız aldığınz yer değil önce thh sonra mahkeme oluyo ona göre bir şey alacaksınız alın. çünkü bana öyle yaptılar mahkemeye verin mahkemenin kararına göre karar veririz yazdılar.
Bu rahatsız ediciymiş

BEnzer konular kısmında ki ilk konuya bakınca direkt alınmaz gibi geldi.

O zaman almıyoruz teşekkürler

Konuyu yaşadığınız, cihaz, firma ve süreç ile bilgi verebilirmisiniz. Çok dümdüz yazmışsınız. Ona göre insanlar bilgilensin.

evet hocam buraya resim ekleme kaldırıldı mı attıkları dalga geçer mail cevabını ssini koyacakdım beceremedım suan
Şu an için forumda fotoğraf yükleme özelliği geçici bir süreliğine kapalı. Hızlıresim gibi fotoğraf yükleme sitelerini kullanabilirsiniz. Linki kopyalarken BBcode seçeneğini seçerseniz forumda fotoğraf büyük gözükür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,181
Üyeler
192,929
Son üye
fearmpeg4
Geri