35K Ya Hazır Pc Oyun İçin Nvidia Sistem

mentorr

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
35000
Lise ye geçicem öncesinde abimden kalma bi pcim vardı ama artık bozuldu 35k ya hazır yada kendim toplayabiliceğim bir sistem öneribilirmisinis

Teşekkürler

o bütçeye 2. el alman daha mantıklı ve performanslı olur heleki bütçeye monitör falan dahilse

Facebook gruplarında referanslı satıcıların sattığı güzel sistemler oluyor. 35 sıfır için düşük kalıyor günümüzde. Çok güncel bi sistem alman zor olur. Facebook modart alım satım grubuna bakabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

7500f 3070 sistem var 35kya. Referanslı güvenilir satıcı. Bu fiyata alabileceğin en iyi sistem olur.

Mönitör dahil değil
yinede 2. el almanı tavsiye ederim yada bu şekilde bıraktığım gibi bi kasa alabilirsin sıfır olarak ama ddr4 olduğu için bence değmez. benzer performansı alabileceğin 2. el kasalar 25k civarında üstelik

yinede 2. el almanı tavsiye ederim yada bu şekilde bıraktığım gibi bi kasa alabilirsin sıfır olarak ama ddr4 olduğu için bence değmez. benzer performansı alabileceğin 2. el kasalar 25k civarında üstelik
Çoğunlukla valo cs yada gta5 gibi takılırım ddr4 bence yeter ben ddr3 kullanıyordum

Çoğunlukla valo cs yada gta5 gibi takılırım ddr4 bence yeter ben ddr3 kullanıyordum
yeter tabii ki ama dediğim gibi sıfır olanın tek artısı sıfır olması ve dlss gibiyeni nesil teknolojileri barındırması. fakat sen daha çok rekabetçi oynayacağın için onlara gerek yok o yüzden sıfır almanın mantığı da yok bana göre. zaten çok yakın performans alırsın attığım kasalarda da olduğu gibi 2. elde ama tabii ki para senin paran.

r5 5600, 1660ti, 32ram, 1tb m2 samsung ssd sistemim var dusunursen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,151
Üyeler
192,896
Son üye
berkeatahan
Geri