Mönitör dahil değilo bütçeye 2. el alman daha mantıklı ve performanslı olur heleki bütçeye monitör falan dahilse
yinede 2. el almanı tavsiye ederim yada bu şekilde bıraktığım gibi bi kasa alabilirsin sıfır olarak ama ddr4 olduğu için bence değmez. benzer performansı alabileceğin 2. el kasalar 25k civarında üstelikMönitör dahil değil
Çoğunlukla valo cs yada gta5 gibi takılırım ddr4 bence yeter ben ddr3 kullanıyordumyinede 2. el almanı tavsiye ederim yada bu şekilde bıraktığım gibi bi kasa alabilirsin sıfır olarak ama ddr4 olduğu için bence değmez. benzer performansı alabileceğin 2. el kasalar 25k civarında üstelik
![]()
CARNAGE-5060 / AMD Ryzen 5 5600 TRAY / MSI GeForce RTX 5060 8G VENTUS 3X OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
CARNAGE-5060 sistem tavsiyesidir. MSI RTX 5060 ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
yeter tabii ki ama dediğim gibi sıfır olanın tek artısı sıfır olması ve dlss gibiyeni nesil teknolojileri barındırması. fakat sen daha çok rekabetçi oynayacağın için onlara gerek yok o yüzden sıfır almanın mantığı da yok bana göre. zaten çok yakın performans alırsın attığım kasalarda da olduğu gibi 2. elde ama tabii ki para senin paran.Çoğunlukla valo cs yada gta5 gibi takılırım ddr4 bence yeter ben ddr3 kullanıyordum