Ben Böyle Bir Şey Yaptım Özür Dilerim :D

okutan

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhabalar,
Şimdi diyeceksiniz ki ne kadar işsiz bir insansın, bu kadar vakti bu saçma uygulamaya mı harcadın?
Evet harcadım baylar/hanımlar, öncelikle ben aradım taradım bu tarz uygulama mağazada yok! Olmayanı yapmak istedim.
Belki viral bile olabilir dedim. Buyurun taktir sizin: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sidikyarisi.app

803458128.jpg

adamın biri 81 saniye işemiş la

Cidden İşeyip İşemediğimizi Nasıl Doğruluyor Videolu Kayıt Çekip Adminler Mi Onay Veriyo?

YAPACAKLARIMDAN GOOGLE PLAY SORUMLUDUR!!!!!1!!!!111!!!!!

Cidden İşeyip İşemediğimizi Nasıl Doğruluyor Videolu Kayıt Çekip Adminler Mi Onay Veriyo?

YAPACAKLARIMDAN GOOGLE PLAY SORUMLUDUR!!!!!1!!!!111!!!!!
O kadar ciddiye alma dostum :) Kamera izni yada mikrofon izni istiyor mu senden, hayır. Eğlence sadece :)

O kadar ciddiye alma dostum :) Kamera izni yada mikrofon izni istiyor mu senden, hayır. Eğlence sadece :)
Yok La Ciddi Manada Demedim Zaten De Ekrana 5 Saat Basılı Tutup 1. Olabiliyosam Saçma Sayılır Bence.
La Şimdi Ciddi Ciddi Mikrofon Zorunluluğu Falan Gelir Dicemde Yoo Onu Da 0,5 Pet Şişe İle Geçeriz 😎
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5 Litre Damacana İle Gelecek Tanıdıklar Var Ekleyin Adminler !up !up !up

Zorunlu Olmasın Da Mikrofonlularda Onay Rozeti Olsun PUFDSHFU

Yok La Ciddi Manada Demedim Zaten De Ekrana 5 Saat Basılı Tutup 1. Olabiliyosam Saçma Sayılır Bence.
La Şimdi Ciddi Ciddi Mikrofon Zorunluluğu Falan Gelir Dicemde Yoo Onu Da 0,5 Pet Şişe İle Geçeriz 😎

5 Litre Damacana İle Gelecek Tanıdıklar Var Ekleyin Adminler !up !up !up

Zorunlu Olmasın Da Mikrofonlularda Onay Rozeti Olsun PUFDSHFU
Moruk amaç eğlence :)

Geri