5800X3D 10Yıl Versiyonu Görüldü!

Canım aşkım bitanem. Sen tez canlı mısın yoksa kanın hızlı falan mı akıyor?

Orda 10. Yıl dönümü diyor değil mi? Doğal olarak akla soketin 10. Yıl dönümümü gelir yoksa işlemcinin bi düşün bakalım.

2032 dememin sebebi 5800x3d 2022 de çıktı ya ha benim sabırsız okuduğumdan başka bir şey çıkaramayan kardeşim benim?

Soketin yıl dönümü olmaz adamlar am5 e geçip hatta am6 için bile hazırlıklara çoktan başlamışken..

Ha ama donanımın yıl dönümü vasıtasıyla belki çıkar

Ama tekrar söylüyorum bu haber yalan
nerenin botusun merak ediyoz

OKUDUGUNU VE YAZDIGINI VE GÖRDÜGÜNÜN ANLAMAMA SORUNU 2026 1080P İZLE

10 YEARS AMD AM4 Anniversary Edition

Tamam ennnnlerin eni sensin. Git valorant ve lolünü oynamaya devam et kardeşim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

nerenin botusun merak ediyoz

Iphone 13 ünü kullanmaya devam et para biriktir önce. Gidip 17 almadın bot kardeş inş

Iphone 13 ünü kullanmaya devam et para biriktir önce. Gidip 17 almadın bot kardeş inş
hayatımda oynamadım desem inanırmısın dostum konuştugunuz her kişi cocuk degil bu arada

daha bot birini görmedim muazzam yapay zeka çok gelişmiş :D

hayatımda oynamadım desem inanırmısın dostum konuştugunuz her kişi cocuk degil bu arada

İnanırım. Oynamamak bilinçli bi harekettir 👍 doğrudur. Ama sana bakınca inanasım gelmiyor. Profilde gizli. Çocuk değilsek neden hodri meydan değil herşeyimiz?

daha bot birini görmedim muazzam yapay zeka çok gelişmiş :D

Ben bakınca bot görüyorum kusura bakma :D kimsede fikrimi değiştiremez. Iphone 13 cü seni (telefonunu eziklediğimden değil bende 14 kullanıyorum)

İnanırım. Oynamamak bilinçli bi harekettir 👍 doğrudur. Ama sana bakınca inanasım gelmiyor. Profilde gizli. Çocuk değilsek neden hodri meydan değil herşeyimiz?

Ben bakınca bot görüyorum kusura bakma :D kimsede fikrimi değiştiremez. Iphone 13 cü seni (telefonunu eziklediğimden değil bende 14 kullanıyorum)
ikisi aynı telefon sayılır zaten 2 ram fazlası var

Şöyle bi R5 5600 fiyatına satın da yok edin inteli 🤣🤣

500 dolar gibi saçma rakamlar okudum 10. Yıl özel olduğu için çok gereksiz fiyatlandırma olur.

Hocam sizce bu çıkacak işlemci R9 5900X'de iyi olur mu ? sistemi am5e geçirecektim eğer böyle bir şey olursa işlemci değişikliği yaparım direk. Bir de şu anda am4 üzerinde R9 5900X'den güçlü işlemci var mı R9 5950X harici
5800X3D oyun için en güçlü am4

5900X' i falan tokatlar o konuda

500 dolar gibi saçma rakamlar okudum 10. Yıl özel olduğu için çok gereksiz fiyatlandırma olur.
Koleksiyonluk zaten gibi duruyo

96 mbdan 100 e çıkarmışlar. Ufak dokunuş ne kadar fark eder günlük kullanımda zor gibi. 4.5 ile 105w tdp halen aynı

10. Yıl edition olması için 2032 olması gerek. Slayt yanıltıcı olabilir çin kaynaklı malum çok umut beslememek lazım.

Haberin gerçekliğinden şüpheliyim

Ha ama çıkarırlarsa am4 de satışları patlatır
96 dan 100' e falan cıkmıyor L2 ve l3 toplamı o zaten 5800X3D de 100MB l2+l3 oluyor valla hiçbir şey mi bilmiyon ya

İşlemci düz 5800X3D ile tıpatıp aynı sadece yeni bir adla piyasaya koleksiyonluk ürün sürüyolar işte

Son düzenleme:
5800X3D oyun için en güçlü am4

5900X' i falan tokatlar o konuda

Koleksiyonluk zaten gibi duruyo

96 dan 100' e falan cıkmıyor L2 ve l3 toplamı o zaten 5800X3D de 100MB l2+l3 oluyor valla hiçbir şey mi bilmiyon ya

İşlemci düz 5800X3D ile tıpatıp aynı sadece yeni bir adla piyasaya koleksiyonluk ürün sürüyolar işte

Senin çok bildiğini gördük “tanımadığım” kardeş. Noldu kardeşinin 5600 sında? Voltajı verdin 4.6 kemik boost hızı aldın mı 85 90 derecede? Yıllardır kullandığın 5600 yoksa “benim bilgi birikimime göre” frekans mı kıstı o derecelerde?

😂😂😂😂😂

Ek olarak oyunlarda l2 nin ne alakası var? Bu işlemcilerde L3 ön bellek ayrıca belirtilir. 5800x3d yi tanıtan hiçkimse 100mb ön bellek var bunda demiyor 96mb ön bellek var diyor.

Sen halen ve halen hiçbir halt bilmiyon

Ayrıca CJR ile en maksimum çalıştırdığın ram falan yok ortada tRTP 12 bile çalıştıramamışsın onu gördüm pabucumun 3800 cl16sıymış 😃
lastik gibi gevşek ram kullanmışsın veriyim çalıştır dedim yanaşmadın bile.

Kimin bilgisi varsa onun bilgi tecrübesine saygı duymayı öğreneceksiniz. Ben ddr5 den zerre anlamam diyo muyum ddr5 i hynix a die’yı şu ayarda şu voltajda çalıştırın vs diye?

Ek olarak oyunlarda l2 nin ne alakası var? Bu işlemcilerde L3 ön bellek ayrıca belirtilir. 5800x3d yi tanıtan hiçkimse 100mb ön bellek var bunda demiyor 96mb ön bellek var diyor.
Oyunlarda bir alakası var demedim 100MB olan resimdeki MB toplam L2+L3 önbellek miktarı. 96MB L3 4 MB L2 var ki 5800x3d ile aynı işlemci çünkü bu sadece üzerine 10. yıl diye kazıyacaklar bu işlemci sıradan 5800X3D yani yeni bir işlemci değil

Canım aşkım bitanem. Sen tez canlı mısın yoksa kanın hızlı falan mı akıyor?

Orda 10. Yıl dönümü diyor değil mi? Doğal olarak akla soketin 10. Yıl dönümümü gelir yoksa işlemcinin bi düşün bakalım.

2032 dememin sebebi 5800x3d 2022 de çıktı ya ha benim sabırsız okuduğumdan başka bir şey çıkaramayan kardeşim benim?

Soketin yıl dönümü olmaz adamlar am5 e geçip hatta am6 için bile hazırlıklara çoktan başlamışken..

Ha ama donanımın yıl dönümü vasıtasıyla belki çıkar

Ama tekrar söylüyorum bu haber yalan
AMA TEKRAR SÖYLÜYORUM bu haber yalan
1780278594544.webp

1780278625920.webp

1780278763366.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,045
Üyeler