❌İndirim Bitti! LG UltraGear 27G850A-B 27" 4K 240 Hz - Full HD 480 Hz IPS Monitör 21.339 TL

Evet o yüzden mini led olmadığı için almadım almam yazdım.
Ben de alma kötü onun yerine U27G4XM al mini LED demek istedim. Size LG alın demedim yanlış anlamıssınız.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bari mini LED al LG alınır mı bu paraya kazık
@Gigemens Bari mini LED al LG alınır mı bu paraya kazık

Okursanız aslında LG kazık diyorum

IPS Black 1.0 panel için bu para fazla incelemesi zaten ortada, olede veya mini led lcd modellere yönelin.

Yanlıs anladım AOC icin dediniz sandım pardon
Önemli değil :) Benim kullanım senoryam hakkında ne düşünüyorsunuz? 6 ay bile dayanmaz değil mi OLED? Bu 50 inç iffalcon modeli istediğim gibi çıkmaşsa artık yapacak bir şey yok. 32 4K Glossy ve WOLED olması şartıyla OLED monitör alacağım. XG32UCWG modelini de düşündüm en azından 3 yıl burn-in garantileri varmış.

Önemli değil :) Benim kullanım senoryam hakkında ne düşünüyorsunuz? 6 ay bile dayanmaz değil mi OLED? Bu 50 inç iffalcon modeli istediğim gibi çıkmaşsa artık yapacak bir şey yok. 32 4K Glossy ve WOLED olması şartıyla OLED monitör alacağım. XG32UCWG modelini de düşündüm en azından 3 yıl burn-in garantileri varmış.
1 yıl kullandım en uzun, onda da 2400 saat kullanım sürem var. Belirti bile görmedim. Reddit de 3500 saati aşıp belirti bile görmeyenler var. 6 ayda yanmasına ihtimal bile vermiyorum bozuk olmadığı sürece.

10k saat qd oled kullanan var.

Ama 3.nesil woled 3k saat kullanıp belirti görende var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,150
Üyeler
194,864
Son üye
Leerest
Geri