Kule tipi sogutucu önerisi

YusuF.68

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
168
Bu sisteme sıvı soğutucu aldım ama anladımki sıvı soğutucu bir işe yaramıyor çok fazla ses yapıyor o yüzden iyibir kuletipi soğutucu istiyorum önerdiğiniz soğutucular varmı tercihim 6 bakır borulu ama iyi bişey olacak sisin önetğiniz iyi birşeyde olur işlemcim 9700x sogutacak

Bu sisteme sıvı soğutucu aldım ama anladımki sıvı soğutucu bir işe yaramıyor çok fazla ses yapıyor o yüzden iyibir kuletipi soğutucu istiyorum önerdiğiniz soğutucular varmı tercihim 6 bakır borulu ama iyi bişey olacam işlemcim 9700x sogutacak

Phantom Spirit 7 Bakır borulu, Peerless Assasin 120SE 6 bakır borulu. İkiside işini görür.

Bu sisteme sıvı soğutucu aldım ama anladımki sıvı soğutucu bir işe yaramıyor çok fazla ses yapıyor o yüzden iyibir kuletipi soğutucu istiyorum önerdiğiniz soğutucular varmı tercihim 6 bakır borulu ama iyi bişey olacak sisin önetğiniz iyi birşeyde olur işlemcim 9700x sogutacak

bütçen ne kadar hocam. bende 7800x3d kullanıyorum ses konusuna takıntılıyım. sıvı soğutma aldım bu gün henüz gelmedi ama iyice araştırıp aldım. bütçen ne kadar ona göre hem kule tipi hem sıvı soğutma önereyim. kule tipi soğutuculara hakimim sıvı soğutmada da bazı önerilerim ve uyarılarım olur

bütçen ne kadar hocam. bende 7800x3d kullanıyorum ses konusuna takıntılıyım. sıvı soğutma aldım bu gün henüz gelmedi ama iyice araştırıp aldım. bütçen ne kadar ona göre hem kule tipi hem sıvı soğutma önereyim. kule tipi soğutuculara hakimim sıvı soğutmada da bazı önerilerim ve uyarılarım olur
4000 bine kadar alabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kasanın içine sığar heralde bunlar büyük gibi duruyor
Peerless Assasin 120SE 155mm, Phantom Spirit 154mm. Kasanız destekliyorsa sığar ki muhtemelen destekliyordur ama yinede kontrol edin.

Baskan en adi sıvı soğutuculardan birini almışsın, ondan rahatsız ediyordur.

hocam fiyatı da düştü bende az önce sipariş geçtim. markanın fanlarını da kullanıyorum kasamda sessizlik için sanırım en iyi seçeneklerden biri. lian li galahad seriside var ama biraz tuzlu, biraz dediğim 2 katı kadar. fanların rpm ini baya düşürdüm ondan kule tipi yetmiyo artık. sana da bunu öneririm
yok kule tipi olsun dersen bu var zaten arkadaşlar da önermiş. şöyle ki kule tipi çok iyi soğutsada sessiz de değil. kısabiliyosun ama meselsa işlemcim boşta 50-55 derecelerde takılıyo oyunda 65-75 arası. benim gibi ses takıntın varsa attığım sıvı soğutmayı al. yok dersen normal devrinde kullanıcam kule tipi de olur

Baskan en adi sıvı soğutuculardan birini almışsın, ondan rahatsız ediyordur.
Evet sonradan öğrendim acayip rahatsız ediyor işlemcide ani ısı yükselmeleri oluyor ama sıvı soğutucu iyi değil bence kule tipi bir sogutucu deneyecem

https://www.gaming.gen.tr/urun/4076...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ = Daha sessiz biraz daha iyi soğutma
Evet sonradan öğrendim acayip rahatsız ediyor işlemcide ani ısı yükselmeleri oluyor ama sıvı soğutucu iyi değil bence kule tipi bir sogutucu deneyecem
Bu ikisinden birini al başkan ikiside memnun eder, frost şuan en kral kule tiplerinden biri en sessizi olsun diyorsan frost 140mm olduğundan daha sessizdir. Ama kasana bak yan derinliğine sığsın.

https://www.sinerji.gen.tr/deepcool...zTv2Mugcl5xYJU-8zwN0ZF9AYU2_YCWmkXYRDP6gIb_Eg sıvı soğutmada bundan başlar bunun altını ben önermiyorum.

https://www.gaming.gen.tr/urun/4076...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ = Daha sessiz biraz daha iyi soğutma

Bu ikisinden birini al başkan ikiside memnun eder, frost şuan en kral kule tiplerinden biri en sessizi olsun diyorsan frost 140mm olduğundan daha sessizdir. Ama kasana bak yan derinliğine sığsın.

https://www.sinerji.gen.tr/deepcool...zTv2Mugcl5xYJU-8zwN0ZF9AYU2_YCWmkXYRDP6gIb_Eg sıvı soğutmada bundan başlar bunun altını ben önermiyorum.
Sıvı soğutma bence iyi değil ilk deneyimim ama sıvı soğutma uzun vade için tercih değil bence sıvı soğutma istemem artık

Sıvı soğutma bence iyi değil ilk deneyimim ama sıvı soğutma uzun vade için tercih değil bence sıvı soğutma istemem artık
Ben şahsen 5 yıl altında garantili sıvı soğutma önermem özellikle 360mm altında. Mesela asus prime 6 yıl garantili falan. O tip alırsan sorun olmaz, sendeki en alınmayacak olan versiyonu :D Sistemle araya sıkıştırdılar muhtemelen.

Estetik takıntın yoksa o sisteme kule tipi fazla fazla yeter 9700x zaten serin bir işlemci.

Ben şahsen 5 yıl altında garantili sıvı soğutma önermem özellikle 360mm altında. Mesela asus prime 6 yıl garantili falan. O tip alırsan sorun olmaz, sendeki en alınmayacak olan versiyonu :D Sistemle araya sıkıştırdılar muhtemelen.

Estetik takıntın yoksa o sisteme kule tipi fazla fazla yeter 9700x zaten serin bir işlemci.
Estetik takıntım yok ama 9700x işlemci setin değil ani ısı yükselmeleri oluyor araştırdığım kadar herkezde aynısı var zen 5 de varmış benim sıvı soğutmaya gelince işlemci ısı yükselince sıvı soğutma acayip ses yapıyor fanlar hızlanınca

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,539
Üyeler
194,440
Son üye
TRmağduru
Geri