🔥İndirim Aerocool p300c ARGB MATX kasa - 2.799 TL

jombo

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,246
Favori kasa markalarımdan biri f/p anlamında müthiş hem küçük olup hem geniş olmayı başaran bir kasa bu fiyatta bedava.

Düzenleme/Ekleme

100-150 tl kupon falan bir şey bulursanız bir de müthiş.

360mm aio desteği , 9070xt nitro gibi tank olan kartlar bile sığıyor sanırım , 163mm kule tipi desteği var bu da harika. Sağ tarafa 2 adet 14cm fan sığıyor. Fanlar PWM , kontrolcü yok fan hub var.

Kağıt üstünde karşılaştırma.

Son düzenleme:
Favori kasa markalarımdan biri f/p anlamında müthiş hem küçük olup hem geniş olmayı başaran bir kasa bu fiyatta bedava.

Düzenleme/Ekleme

360mm aio desteği , 9070xt nitro gibi tank olan kartlar bile sığıyor sanırım , 163mm kule tipi desteği var bu da harika. Sağ tarafa 2 adet 14cm fan sığıyor.

Kontrolcüsü var mı rgb için ve fanlar pwm mi

Tuşla ya da anakart girişini takarsan yazılımla değişir

Çok güzel görünüyor vallaha bu arada
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yeni uyandım kendim için baktım da atx uyumlu olmadığını görüp paylaşayım dedim. Uyku sersemliğime verin
Günaydın hocam :D olur öyle bende çok yaşadım.

Düzenleme/Ekleme

360mm aio desteği , 9070xt nitro gibi tank olan kartlar bile sığıyor sanırım , 163mm kule tipi desteği var bu da harika. Sağ tarafa 2 adet 14cm fan sığıyor. Fanlar PWM , kontrolcü yok fan hub var.

p500c olanını kullanıyorum bayadır memnunum onu almak isteyen olursa fiyatı 4k bu modelin bir büyük hali atx destekliyor

Ufak bir setup güncellemesi :peepokalp:
bu iki mesajdakiler benim kasanın fotosu canlıdaki halini merak edenler için

Alıntıyı görüntüle
bir kaç güncelleme daha sonrası güncel durum

Aerocool graphite kasa kullandım daha önce, malzeme kalitesi çok kötüydü. Anakart tepsi kısmının sac kalınlığı çok inceydi ve fanları da kendini bile serinletmiyordu. Görünüşü güzel bu modelin fakat 1k fazla verip daha iyi markalardan (lian li, corsair vb) almanızda fayda var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aerocool graphite kasa kullandım daha önce, malzeme kalitesi çok kötüydü. Anakart tepsi kısmının sac kalınlığı çok inceydi ve fanları da kendini bile serinletmiyordu. Görünüşü güzel bu modelin fakat 1k fazla verip daha iyi markalardan (lian li, corsair vb) almanızda fayda var.
Bu ürünün yorumlarında da vidanin kolay yalama olduğu yani sac kalınlığı yine ince olduğu yazıyor. Fanlari da beğenmemiş çoğu kişi, yani dediğim gibi değişiklik yokmuş aerocoolda. Birde fanlari bendeki gibi cins 6 pinse kendi hubu dışında da kullanmıyorsunuz, o bilgi yazmamış ama dikkat edilmeli.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,151
Üyeler
192,896
Son üye
berkeatahan
Geri